≫ 

Da li će Puškaša dobiti nesuđeno pojačanje Zvezde? Tri remek-dela su kandidati za gol godine u 2021.

FIFA suzila izbor na tri gola

  • 1
Gol Godine, Puškaš nagrada, FIFA Printskrin: Youtube/FIFATV

FIFA je suzila izbor za Puškaš nagradu, koja se dodeljuje strelcu najlepšeg gola u 2021. godini. Preostala su tri kandidata - Patrik Šik, Erik Lamela i Mehdi Taremi.

Upravo poslednji, napadač Porta i reprezentativac Irana, nesuđeno je pojačanje Zvezde, koji je bio na užem spisku kandidata za napad crveno-belih, ali crveno-beli ga na kraju nisu angažovali, već je umesto njega došao Tomane.

Taremi je kasnije igrama u Rio Aveu zadužio dres Porta za 10 miliona evra, a na Dragauu je pružao i neke sjajne partije. Ostaće zauvek upamćena ona protiv Čelsija u Ligi šampiona 13. aprila 2021. u četvrtfinalu takmičenja u drugom meču

U poslednjim minutima meča Taremi je makazicama šokirao golmana Mendija i čitavu odbranu Čelsija.

Gol koji je bio najupečatljiviji na Evropskom prvenstvu bio je pogodak Patrika Šika na meču Češke i Škotske odigranom 14. juna 2021, kada je sa pola terena savladao protivničkog golmana fenomenalnim udarcem.

Ali, možda i glavni kandaidat svakako je Erik Lamela, koji je na derbiju Severnog Londona između Totenhema i Arsenala fenomenalnom "rabonom" prebacio loptu kroz noge protivničkog igrača i matirao golmana Arsenala.

Pravo remek-delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA