≫ 

Oglasili se Vlahović i Mitrović: Srpski reprezentativci poslali poruku Đokoviću pred suđenje

Napadači Fiorentine i Fulama pokazali da su uz Novaka

  • 0
Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović Foto: Marko Jovanović, Foto: MN Press, Tanjug/AP

Srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović uputili su poruke podrške najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću pred saslušanje koje će se održati povodom njegovog slučaja.

Novakovi advokati će u ponoć po srednjeveropskom vremenu dobiti dva sata za izaganje odbrane, konačna odluka će se znati u ponedeljak ujutru oko 7.30 časova, a Mitrović i Vlahović su jasno dali do znanja da su uz Noleta.

- Uz tebe smo šampione - napisao je Vlahović na svom Instagram storiju, dok se i Mitrović obratio sličnim rečima i moćnim emotikonima.

Što se tiče pomenugog saslušanja, nakon što Novakovi advokati iznesu odbranu sledi tri sata pauze. Onda će i izlaganje zastupnika države trajati još dva sata, potom još pola sata pauze pre nego što se bude znalo hoće li biti deportovan ili ne.

Sam Đoković se neće pojaviti na svedočenju koje svakako ne bi pravilo nikakvu razliku kada je u pitanju ovaj predmet, jer je u pitanju administrativni slučaj.

Aleksandar Mitrović Printskrin: Instagram
Aleksandar Mitrović Printskrin: Instagram
Dušan Vlahović Printskrin: Instagram
Dušan Vlahović Printskrin: Instagram

Video: Majka Novaka Đokovića: Ne daju mu čak ni doručak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA