≫ 

Atletiko Madrid ne krije da im je Vlahović glavna meta: Simeone je razgovarao s njim

Mundo Deportivo prenosi da je Srbin i dalje velika želja Jorgandžija

  • 4
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Atletiko Madrid je u potrazi za klasičnom devetkom za sledeće leto, a glavna meta je Dušan Vlahović, koga su Jorgandžije jurile i prošle sezone, kada su prema navodima španskih i italijanskih medija poslali i zvaničnu ponudu u rasponu izmeđum 70 i 80 miliona evra.

Međutim, to nije zadovoljilo Fiorentinu, koja nije želela ni da razmatra ponude ispod 100 miliona evra, pa je na Vanda Metropolitanu stigao Brazila Meteus Kunja.

Ipak, Atletiko nema nameru da odustane i na leto priprema novi napad na Srbina. Konkurencija za njegov potpis je izuzetno jaka, a kao najzainteresovaniji se pominju Juventus i Arsenal, a ima tu još klubova iz Premijer lige.

Dijego Simeone je u kontaktu sa Vlahovićem. Upravo on je razgovarao sa srpskim napadačem tokom prošlog leta, a kako navodi Mundo Deportivo, kontakt nije izgubljen.

Ali, svesni su i u Atletiku da neće biti lako potpisati Vlahovića, pa imaju i rezervne opcije u vidu Darvina Nunjeza iz Benfike.

Podsetimo i da Luisu Suarezu na leto ističe ugovor, a Urugvajac je najavio da ga neće produžiti. Dok je plan i da se Alvaro Morata proda, ukoliko Juventus ne odluči da ga otkupi za 35 miliona evra, koliko je otkupna klauzula za njegovu pozajmicu.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idealan klub

    12. januar 2022 | 15:07

    Za Vlahovica je recimo Lester. Ne bi pogresio.

  • Semajlirane_pufne

    12. januar 2022 | 21:11

    Ma kakav Atletiko igraju zatvoreno mnogo,Vlahovicu mora u neku ekipu koja igra standardno napadacki

  • Rus

    12. januar 2022 | 19:10

    pa da zavrsi ko saponjic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA