• 0

Rambo Petković ambasador Rabotničkog u revolucionarnoj biznis ideji

Tehnološki iskorak severnomakedonskog kluba uz podršku našeg proslavljenog fudbalskog asa

  • 0

Fudbalski klub Rabotnički nedavno je pristupio svetu NFT tokena, o čemu smo već pisali i prvi je na ovim prostorima i jedan od prvih u svetu koji će spojiti digitalnu i fudbalsku umetnost.
Ovaj severnomakedonski klub je danas objavio da će ambasador njihove ideje i spoja sa novim tehnologijama biti niko drugi do proslavljeni srpski fudbaler Dejan Rambo PEtković.
Rabotnički se tim povodim oglasio i obavestio svoje navijače i ostatak javnosti o svom novom zaštitnom licu i ambasadoru.
- FK Rabotnički će biti prvi profesionalni fudbalski klub na svetu koji će zakoračiti u svet NFT-a. Ovim je klub širom otvorio vrata digitalnoj sferi, a svetski poznato ime je ambasador i podrška ovog projekta. Velika je čast za FK Rabotnički da saopšti da će ambasador kluba, ali i NFT K-kluba, biti Dejan Petkovi Rambo, proslavljeni srpski fudbaler koji je bukvalno poznat kao fudbalsko božanstvo u Brazilu. Rabotnički ponosno stoji kao predvodnik revolucionarnih promena kako u svetu fudbala, tako i na NFT prostoru! Uz pomoć FK Rabotnički, koju omogućava NFT tehnologija, prave fudbalske operacije biće dostupne privilegovanim članovima digitalne zajednice - rečeno je u objavi Rabotničkog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Dejan Petkovic (@dejanpetkovicoficial)

Šta su NFT tokeni?
Reč je, kao što je mnogima poznato, ali većini i nije, o NFT tokenima ili jednostavno govoreći nezamenljivim (non-fungible) tokenima koji, na neki način, zapravo predstavljaju definiciju digitalne imovine. NFT su vid kriptovalute koja omogućava da se razna umetnička dela na različitim medijima i sajtovima "tokenišu" i prodaju putem mehanizama digitalne trgovine, kao što je recimo Bitski.com.

Preciznije govoreći, ovi tokeni su zasnovani na "Ethereum blockchain" tehnologiji, ne mogu se zameniti nekom drugom vrednošću i u tom smislu su jedinstveni. Ako uzmemo za primer realnu sliku sa tržišta, NFT tokenom se mogu smatrati digitalna umetnička dela, poput grafika, slika, fotografija, muzičkih ostvarenja, delova u video igrama, a čija je vrednost izražena u Ethereum ili Bitcoin kriptovaluti čija se vrednost kasnije prevodi u dolare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima