≫ 

Ministar sporta smenio Rajevca sa mesta selektora Gane, Srbin otišao posle samo 4 meseca

Vrlo emotivno su autoriteti i narod u ovoj afričkoj zemlji primili debakl na Afričkom kupu nacija, ceh platio naš stručnjak

  • 1
milovan rajevac Foto: MN Press

Srpski trener Milovan Rajevac (68) smenjen je sa mesta selektora reprezentacije Gane samo četiri meseca od imenovanja na tu funkciju, javljaju tamošnji mediji.

Srpski stručnjak, kome je ovo bio drugi mandat na klupi "crnih zvezda", dobio je otkaz nakon debakla na Afričkom Kupu nacija koji je Gana neslavno završila eliminacijom već nakon prvog kruga takmičenja. Ova afrička selekcija zauzela je poslednje mesto u grupi u konkurenciji Maroka, Gabona i Komora.

Odmah po povratku u zemlju održan je hitan sastanak vrha rukovodstva FS Gane sa ministrom sporta te zemlje, koji je i inicirao smenu Rajevca, ali i kompletnog stručnog kadra u nacionalnom timu. Prema pisanju medija u ovoj zemlji, ministar sporta je bio izričit u nameri da se srpski trener pošto poto "otera" sa klupe, a to je i predočio čelnicima saveza.

Navodno, ministar je zapretio da će država prestati da finansira Savez ukoliko Rajevac ostane na kormilu.

Navijači ove afričke selekcije bili su razočarani igrama i rezultatima ekipe koju je vodio Rajevac, osvojen je tek jedan bod u tri meča. Neki su bili spremni i fzički da se obračunaju sa Rajevcem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA