≫ 

Robinjo deli njihovu sudbinu: Evo koji poznati fudbaleri su završili u zatvoru

To što je neko bio velika zvezda tokom fudbalske karijere, ne znači da je jači od zakona i da ilegalne aktivnosti mogu da mu se tolerišu

  • 1

Fudbaler Robinjo "ide iaz rešetaka", novi član ekipe bivših fudbalskih zvezda sa dosijeom.

Pre tek tek deceniju, deceniju i po Robinjo je važio za pravu zvezdu svetskog fudbala, igrajući za gigante Real Madrid i Milan, kao i Mančester Siti u začetku njihovog zlatnog doba.

Sledi mu devet godina zatvora zbog silovanja devojke u doba svog boravka u Milanu. Tužna je slika zamisliti velikog asa kako deli ćeliju sa kriminalcima, ali - sud je rekao svoje i počinio je zlodelo za koje mora da odgovara. Niko nije "svetac".

Da Brazilac nije izuzetak, već jedan od mnogih potvrđuje se kroz nedavna dešavanja. Priličan broj poznatih fudbalskih imena su se batrgali u lisicama i žuljali po tvrdim zatvorskim krevetima. Neki su bili povezivani sa mafijom, neki su se osilili i krenuli u nameštaljke, a postoje i slučajevi potpunih psihopatskih činova, u maniru ozloglašenih članova bandi

O kojim sve prestupnicima iz sveta fudbala se radi, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Najpoznatije preletačice u svetu fudbala: Devojke koje su menjale fudbalere kao od šale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA