≫ 

Ljubičasti "održali lekciju" saigračima na treningu Čuke, Ilić "grmeo" zbog presinga

Trener Brđana tražio perfekciju od svojih momaka na jutarnjem treningu

  • 0
FK Čukarički Foto: Telegraf

Žestok tempo nametnuo je Saša Ilić sa svojim pomoćnicima na jutarnjem treningu Čukaričkog u Antaliji, dan pre utakmice sa Alanijom iz Vladivostoka.

Možda i zbog toga što im obećao slobodno popodne, te su fudbaleri bili izloženiji dodatnim naporima. Nakon početnog zagrevanja pod komandom Darka Obradovića, Veličko Kaplanović je bio taj koji je prvotimcima objašnjavao kako da poboljšaju pas igru.

- Idemo energičnije - uzvikivao je Kaplanović u pokušaju da ubrza malo vežbe, što je na kraju i urodilo plodom.

Nedugo zatim ekipa je podeljena u dve grupe, gde je glavni fokus bio na presingu na kom je Ilić insistirao da mora da bude savršen. Otuda i ne čudi što je posle prve serije održao "bukvicu"i poručio da sve to mora mnogo bolje da izgleda.

Činilo se da je Ilić verbalno učestvovao u skoro svakoj kaciji svog tima, što se posebno odnosilo na naredne vežbe na dva gola. Podelio je igrače u četiri ekipe koje su igrale na dva gola.Uz golmana i četvoricu na terenu, tu su bila i dva libera sa strane.

- Nemojte da prekidamo za džabe, dajte da uradimo kvalitetno i kako treba. Ne sme da šutira sam... Dva dodira, samo u nekim slučajevima tri. Džokeri mogu samo jednom da diraju - objašnjavao je Ilić.

Dve pobedničke ekipe su posle nekoliko minuta odmerile snage na jednoj strani terena, dok su se poražene borile za treče mesto. Epilog svega je trijumf "ljubičastih" koje je predvodio golman Nemanja Belić, a čiju ispovest ste u četvrtak mogli da čitate na Telegrafu.

Pored Belića, u pobedničkom timu su bili Miladin Stevanović, Uroš Drezgić, Nikola Čolić, Mihajlo Spasojević, Aleksa Janković i Stefan Kovač. Za kraj, Brđani su vežbali završnicu pred golom tako što su dočekivali centaršuteve sa leve i desne strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA