≫ 

Saznajemo! Još jedan igrač iz Srbije se seli u Seriju A, Vojvodina zarađuje 2.500.000 evra!

Bombastičan transfer u režiji Novosađana

  • 1
Uroš Kabić, FK Vojvodina Foto: MN press

Pre nekoliko dana se pomenulo, a sada je i zvanično - Uroš Kabić će pojačati ekipu Torina, saznaje Telegraf! Na ime obeštećenja, "Stara dama" iz Novog Sada će inkasirati 2.500.000 evra, dok bi transfer trebalo da se ozvaniči večeras ili sutra.

Kabić (18), krenuo je stopama svog vršnjaka Marka Lazetića, koji je pre jednog dana i zvanično postao novi fudbaler italijanskog Milana.

Pokazao je ovaj momak rođen 2004. godine da je velika budućnost pred njim, iako statistički gledano nije baš briljirao u Superligi, (13 utakmica, nijedan gol niti asitencija), njegov uticaj na terenu je bio mnogo veći.

Takođe, Kabić je uspeo da se dokaže i na evrosceni gde je u četiri meča Lige konferencija postigao dva gola - jedan protiv Panevežisa, jedan protiv LASK-a.

To je bilo sasvim dovoljno da pokaže o kakvom potencijalu se radi, a i dovoljno da Vojvodina napuni džepove od transfera ovog mladića koji je 1. januara postao punoletan.

Video: Vukadinović drugim golom zapečatio sudbinu Lučanaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    28. januar 2022 | 18:04

    Vidi se blistava buducnost naseg fudbala dokle god menadzeri na prvu budu uzimali pare... Upropaste klincima karijere jer ih salju na klupe u inostranstvo ne bi li se sto pre neka para uzela. Pogotovo taj mali u Milanu ako bude imao srece ide na pozajmicu u Seria B...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA