Kamen spoticanja oko dolaska Ada u Zvezdu: Šerif traži 2.000.000 evra, crveno-beli ga žele za manje

Videćemo da li će na kraju doći do dogovora između dve strane

  • 12
Edmund Ado, Šerif, Crvena zvezda Foto: MN Press

Crvena zvezda polako, ali sigurno ulazi u ritam na pripremama za prolećni deo sezone i sa strane "promatra" ko bi to još mogao da pojača sastav do kraja zimskog prelaznog roka. U fokusu je svakako fudbaler Šerifa iz Tiraspolja, Edmund Ado, ali nije sigurno da li će do tog transfera doći.

Na "Marakani" su spremni da za fudbalera moldavske ekipe izdvoje oko 1.000.000 evra, ali klub iz Tiraspolja ne želi da ga pusti za toliki novac, već traži znatno više. Govori se da Šerif od crveno-belih traži duplo veću sumu, ali da je moguće da bi se našli tačno na "polovini", odnosno na 1.500.000 evra.

Aktuelna situacija ne znači da će se Zvezda tek tako povući iz priče. Zimski prelazni rok traje sve do 7. februara i nema sumnje da će beogradski tim povući sve niti kako bi privoleo Šerif na dogovor.  Njegov dolazak, prema mišljenju Stankovića, povećao bi konkurenciju i kvalitet u veznom redu.

Inače, Ado je nedavno učestvovao na Afričkom kupu nacija kao reprezentativac Gane, sa kojom nije zabeležio pozitivan rezultat, pošto je ispao već u grupnoj fazi takmičenja. Igrač Šerifa je drugačiji kalibar igrača u odnosu na Nenada Krstičića, Gelora Kangu, Petra Stanića i Slavoljuba Srnića, a uglavnom se ističe igrom u defanzivi.

Videćemo šta donose dani koji dolaze, odnosno da li će Zvezda krenuti u konačnu ofanzivu na igrača moldavske ekipe ili će dići ruke i sreću potražiti na nekom drugom mestu.

Video: Ohi trese golove i koševe: Evo kako se novi napadač Zvezde snašao u brozm šutiranju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    30. januar 2022 | 10:59

    Stoper, stoper, stoper nam treba, hej Upravooooo!!!! Dragovic nema sa kim da igra. Erakovic i Pankov nijesu ni za drugu ligu. Zar ne vidite to nego forsirate Erakovicaaaaa?

  • VEC VIDJENO

    30. januar 2022 | 10:40

    BEZ BRIGE ,SULTAN OTVARA SEF !

  • cekajte 10 i u mjesecu

    30. januar 2022 | 09:34

    nek serif saceka da legnepenzija za februar..pa ce opajdara u stilu serifa u filmu , krenuti u pljacku..bice para dok penzije legnu..polako ioanko narod placa oce propalitete od fudbalera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA