Evo šta Fiorentina za 20 evra nudi navijačima koji imaju Vlahovićev dres: Nisu mogli niže da padnu!

Klub sa Artemio Frankija za 20 evra briše "bolnu prošlost"

  • 17
Dušan Vlahović, FK Fiorentina Foto: Franco Romano/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ne mogu u Firenci da se pomire sa odlaskom Dušana Vlahovića u Juventus, koji je prvog februara i zvanično promovisan kao novo pojačanje Stare torinske dame.

Iako na sajtu šopa Fiorentine nisu potpuno obrisani tragovi Dušana Vlahovića, gde je njeegov dres mogao i dalje da se kupi, sada stiže i neverovatna informacija i ponuda koju je klub sa Artemio Frankija ponudio svojim navijačima.

Naime, Fiorentina nudi svima koji imaju dres Dušana Vlahovića da po ceni od 20 evra dobiju "prepravljeni" dres, gde će biti uklonjeno prezime srpskog reprezentativca i nalepljeno prezime nove devetke Viole - Artura Kabrala, koji je stigao iz Bazela odmah nakon transfera Vlahovića u Juventus.

Kao i u mnogim ljubavnim pričama, i u ovoj između Vlahovića i Fiorentine, na kraju se ljubav pretvorila u mržnju. Uprava ga je na svaki mogući način "crnila", navijači su mu pretili smrću i pisali uvredljive transparente, pa je Vlahovića čuvala i policija ispred kuće u kojoj je živeo, a na kraju je Firencu napustio pod okriljem noći kada je krenuo na potpis ugovora u Torinu.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    1. februar 2022 | 17:16

    Ovi se ponašaju kao da je otišao džabe,a uzeli lovu koju su mogli samo da sanjaju. Evo njih na leto ponovo u Partizanu,da jeftino kupe,pa preprodaju..

  • Pp

    1. februar 2022 | 18:36

    Pa Italijani, napoganija i najnevaspitanija nacija u Evropi, naravno, posle Šiptara.

  • Oki

    1. februar 2022 | 17:05

    Pazi ti ovu upravu oni i dalje zaradjuju na Vlahovicu,pa da su neki nebi uzeli po 20€ nego gratis da im urade popravku koji su lesinari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA