Bivši napadač Zvezde video svoje ime u Slagalici, pa odmah tražio srpski pasoš

Ričmond Boaći je ovom objavom baš nasmejao dobar deo fanova svog nekadašnjeg kluba

  • 2
Ričmond Boaći, FK Crvena zvezda, Slagalica Foto: MN Press / Printskrin / Youtube: RTS Slagalica - Zvanični kanal

Slagalica je već godinama unazad najpopularniji TV kviz u Srbiji, nebrojano mnogo kvalitetnih takmičara je prodefilovalo kroz isti, a čak su se i razni sportisti provukli, odnosno, makar njihova imena. Tako smo imali slučaj da u pitanju bude Ben, fudbaler Zvezde, dok je sada to slučaj bio i sa Ričmondom Boaćijem, ali na malo indirektniji način.

Postoji i mala distinkcija između pojavljivanja Bena i Boaćija. Kod prvog, njegovo ime je bilo zagonetni pojam u igri "Korak po korak", pa je jedan od pomenutih koraka bila i činjenica da trenutno nastupa za klub iz Ljutice Bogdana, dok je kod Boaćija to malo sve ispalo drugačije.

Tokom prve igre koja nosi naziv kao i celokupan kviz - Slagalica, takmičari nasumično zaustavljaju 12 slova, pa na osnovu njih sklapaju najdužu moguću reč. Ipak, ova igra je bila posebna, pošto je od prvih pet slova ispalo prezime nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca Gane - Ričmonda Boaćija.

On je takođe to primetio i objava je završila na njegovom Instagramu, gde je istakao da je vreme da dobije srpski pasoš.

- Uvek je neverovatno videti neku ovako divnu stvar u mom drugom domu pored Gane, u Srbiji. Navijačima Zvezde, svim Srbima... Mislim da je vreme da dobijem srpski pasoš, a šta vi mislite - napisao je Boaći u svojoj objavu, koju mu je komentarisao i Marko Janković, nekadašnji fudbaler Partizana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Boakyemagic14 🇬🇭🇬🇭 (@officialboakyeyiadom)

Podsetimo, Boaći je imao dva mandata u Crvenoj zvezdi, dok sada nastupa za Bejtar iz Jerusalima.

Video: Boaći doneo Zvezdi prednost protiv Proletera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA