≫ 

Alegri odmah spušta Vlahovića na zemlju: "Mora da poradi na prijemu, na desnoj nozi..."

Slave u Torinu Srbina posle debija iz snova, ali euforije ne sme biti, smatra trener Masimilijano

  • 6
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Imali su šta da vide navijači Juventusa u nedelju uveče od najnovijih pojačanja Dušana Vlahovića i Denisa Zakarije - golove. Od obojice.

Debi kakav su sebi mogli samo da požele ostvario im se, ali veće parče slave ide srpskom golgeteru iz mnogo razloga, a prvi je onaj da mu je trebalo samo 13 minta za "prvenac" u novom klubu. Kako je krenuo, kako je igrao i ulazio u šanse protiv Verone, vala biće ih još mnogo...

Dok ga navijači euforično slave i jedva čekaju da ga opet vide u akciji, trener Alegri sa mnogo više kritike posmatra prvi nastup srpskog fudbalera. On je tu da "spusti" Vlahovića. Da ne poleti. Ne bi valjalo. Mlad je i mora još da uči i radi na sebi, tvrdi Alegri.

- Imao je nekoliko vrlo loših prvih dodira u povoju utakmice, na čemu mora da poradi kako bi bio ubitačniji u kretnjama sa loptom - primetio je Alegri. Pohvale je ostavio za neki drugi put.

- Voli da se upušta u borbu, ali su mu tek 22 godine i nema mnogo iskustva. Mora da poboljša način na koji se oslobađa čuvara i mora da poradi na svojoj desnoj nozi - uočava Alegri najveće nedostatke kod Dušana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovec

    7. februar 2022 | 07:54

    Dao 70 miliona za njega,i prica kako treba da poradi na nekim stvarima,hahahaha

  • Sladjan Kl

    7. februar 2022 | 07:13

    Ima mnogo toga da nauci...A i trebace mu vremena...Ovo mu je maximum.

  • dovla

    7. februar 2022 | 07:17

    A ti si bas neki trener,mnoge ljude ce ubiti kompleksi,iskreno posle ove izjave,Vlahovicu je bolje da ide,jer ce ga ovaj som upropastiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA