≫ 

Vlahogol! Srbin novim golom odveo Juve u polufinale Kupa Italije, "njegova" Fiorentina sledeći protivnik!

Pa, on ne ume da stane!

  • 44
Vlahović je odveo Juventus u polufinale Kupa Italije Foto: Twitter/Printscreen

Dušan Vlahović nije ni pošteno upoznao Torino, a već je postigao i drugi gol za Juventus na tek drugom susretu! "Stara dama" je u četvrtfinalu Kupa Italije protiv Sasuola slavila sa 2:1 upravo pogotkom Srbina u samoj završnici meča!

Vlahović je u 88. minutu, tačno kada je trebalo, krenuo u jedan solo prodor koji je rezultovao pobedonosnim golom.

Srpski napadač je bio usamljen u ofanzivi, odigrao je leđima sa turskim bekom Muldurom, a onda ga naglo prevario i od aut linije krenuo skroz do peterca gde je prebacio loptu na desnu nogu i uz manju deflekciju smestio je u mrežu za veliko slavlje u Torinu.

Do tog momenta, golman Sasuola, 40-godišnji Pegolo, branio je kao u transu, otklonio nekoliko zicera, ali sada nije mogao da reaguje i zaštiti svoj bliži ugao.

Torinski tim jeste vodio od trećeg minuta golom Paola Dibale, ali je Traore prelepo uzvratio u 24. minutu i pogodio gornji desni ćošak za egal.

Nakon toga, gosti više napadaju, a domaći su mnogo ubojitiji. Juve je promašio nekoliko neverovatnih šansi, ali je u pomoć stigao Vlahović.

Nakon gola Veroni u Seriji A, Dušan se sada upisao i u Kupu Italije gde će ga čekati baš njegova bivša ekipa Fiorentine.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA