Zašto se pravi pametan? Vlahović odlučio dve utakmice, a trener Juventusa ima zamerke na njegov učinak!

Trener Juvea je priznao da je već video produžetke, pre nego što je Dušan dva minuta pre kraja pogodio

  • 6
Fudbal Kup Italije Juventus Sasuolo Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Možemo to gledati kao "psihološki bust", ali Masimilijano Alegri i posle druge utakmice Dušana Vlahovića u dresu Juventusa iznosi zamerke na račun srpskog napadača.

Vlahović je prvo dao gol Veroni na debiju, a onda je postigao pobedonosni pogodak protiv Sasuola za 2:1 i polufinale Kupa Italije.

- Dušan mora da napreduje, isto kao i ostali igrači. Mora da bude "čistiji" u načinu na koji igra, da više napada prostor. To je normalan proces za svakog igrača - rekao je Alegri.

Alegri je priznao da je već video produžetke, pre nego što je Vlahović dva minuta pre kraja pogodio.

- Bilo je praktično gotovo, ali smo imali sreće sa šansom u samom finišu. Istina je da smo ih u drugom poluvremenu napravili mnogo i dobro je da smo uspeli da slavimo - rekao je Alegri.

Da li ovim pokušava da spusti na zemlju Srbina, nije poznato, ali nekoga ko vam rešava utakmice bi trebalo više pohvaliti nego stajati na korektnoj i nastavničkoj distanci.

Video: Ćerke trenera koje grme na Instagramu: Jednu su muvali igrači dok je još bila maloletna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    11. februar 2022 | 10:08

    Šta se vi pravite pametni.Momak je mlad u zadnjih godinu dana od praktično prosečnog igrača je eksplodirao da više svi pričaju samo o njemu.Sinoćna kup utakmica svaki kadar Vlahović.Čovek samo hoće da ga zaštiti da ne pregori u svom tom ludilu.

  • igor

    11. februar 2022 | 10:06

    Pozitivna kritika je uvek dobrodošla , a dečko je mlad i treba da napreduje !!!!!!

  • Dejan

    11. februar 2022 | 10:52

    Pa je l' mu sad treba nabijati pritisak izjavama da u svakoj utakmici očekuje gol od njega?? Momak je mlad, samo 22 godine, treba da bude čvrsto na zemlji, da radi naporno i da napreduje. Da se usavršava, da poradi na desnoj nozi malo, i u skok igri takođe. Opet kažem, mlad je i biće veliki igrač, ali to ne znači da ga trener treba 'razmaziti'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA