≫ 

VAR i prenosi Zvezde i Partizana bili pod znakom pitanja: Drama pred nastavak Superlige

Havarija sa električnom energijom otklonjena je bukvalno u foto-finišu

  • 17
kanga foto: mn press

Prvo fudbalsko kolo već je počelo, a već su se pojavili problemi. Zbog problema sa električnom energijom bili su ugroženi prenosi i VAR sistem za današnje mečeve Superlige, uključujući one u kojima igraju Zvezda i Partizan.

Prema informacijama koje je dobio Telegraf, svi današnji prenosi Superlige Srbije bili su ugroženi zbog havarije sa električnom energijom, zbog kojeg je došlo i do otkazivanja agregata za napajanje. Međutim, u poslednjem trenutku došlo je do rešenja problema.

Čitavo prvo i jedan deo drugog poluvremena protekao je bez prenosa iz Kragujevca gde su igrali Radnički 1923 i Proleter. Utakmica je počela u 13.00 časova, a emitovanje snimka je krenulo u 14.13 časova.

To je u trenutku stvorilo dodatni problem za čelnike Superlige Srbije, jer je VAR povezan sa sistemom TV "Arena Sport", postojala je bojazan da on ne bude u funkciji. Ipak, problemi su definitivno rešeni.

Nakon svih problema, oglasila se i televizija Arena Sport koja se izvinila svojim korisnicima i rekla da je problem nastavljen.

Video: Ovako je izgledalo predstavljanje Nenada Lalatovića, novog trenera Radničkog iz Kragujevca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA