"Nije važno kako pobeđujemo, samo da pobeđujemo": Stanković rezimirao "najtežu utakmicu"

Trener Zvezde nije imao zamerki na svoj tim nakon meča sa Čukom, nije ni imao razloga

  • 15

Fudbaleri Zvezde položili su sa najvišom ocenom prvi prolećni ispit, pobeđen je Čukarički 3:0 te su tako crveno-beli nastavili poteru za vodećim Partizanom i održali se na identičnom bodovnom minusu kao i pre ove runde.

Dejan Stanković je mogao samo da čestita i da pohvali svoje igrače posle sigurne partije i pobede koja se nije dovodila u pitanje.

- Pre svega da čestitam mojim momcima, uvek je prva utakmica ona najteža, da se otvori prvenstvo kako smo zamislili. Pobedili smo Čukarički koja je poletna mlada ekipa, dosta brza, dosta dobra, uigrana... Težak test, zahtevna utakmica, mislim da je rezultat korektan, idemo dalje, ovo je jedno od 16 finala koje smo odigrali. Nama su bitna tri boda, a kako ćemo doći do njih uopšte me ne zanima - poručio je Stanković za Arena sport.

Široka lepeza igrača dala je Stankoviću mogućnost da krene sa dva izrazita navlana igrača, Pavkovim i Ohijem, i obojica su bili strelci.

- Mislim da je to jedna odluka jer kad vidimo da momci dobro rade i kad imaš lep izbor, zašto da ne i sa dva špica. Pavkov je dao gol, žao mi je što se povredio, ali mislim da će biti spreman poznavajući njega. Rekoh juče da nam Pavkov treba, to se ispostavilo. Sigurno da bismo bili i ubojitiji da je ostao na terenu, ali i ovako su momci u tvrdoj utakmici bili koncentrisani. Mogli su manje da greše, ali ih razumem, prva je utakmica, polako, još će sve to doći na svoje.

Video: Saša Ilić besneo i psovao sudije zbog gola Zvezde: Cela klupa skočila i tražila faul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    12. februar 2022 | 21:02

    Pa lepo receno, ako ne moze ovako onda su sudije uvek tu!!!

  • Grobari

    12. februar 2022 | 21:11

    NACIN JE OTIMACINA, SVIMA POZNATA!!!

  • Zeka

    12. februar 2022 | 22:37

    Na šta čestitaš igračima bruko jedna. Pa sa takvim razmišljanjem ste I izgubili titulu, i to od Surdulice. Lepo ih učiš, Umesto da motivišeš igrače pre utakmice, vi mislite da je dovoljno samo da izadjete na teren i protivnik je gotov. Umesto sad da ih udarite po džep, pa da se ne sete više ovako da igraju, ti ih još hvališ. Sećam se nekada kad je igrala Zvezda, posle pola sata, ceo stadion svira ako je loša igra. A ovi za 75 minuta ni jednu jedinu šansu nisu stvorili. Sve do isključenja Čuka bila bolja. I na kraju idu na sever da proslave sa navijačima. Nisu normalni ni jedni ni drugi, ovi sa tribina što ih pozdravljaju kao da su igrali sa Barsom, a ovi igrači umesto da se pokriju ušima I od sramote da odmah udju u svlačionicu oni se raskokodakali. I još pozivaju navijače na stadion, za šta bre. Da bi trener rekao nije bitno kako igramo bitna su 3 boda.Pa zašto onda neko da dodje na stadion, da gricka nokte I da se nervira. Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA