≫ 

Partizan sproveo internu istragu, sprema saopštenje: Na Zvezdinom meču bez VAR-a do 28. minuta

Crno-beli razočarani odlukama arbitara na meču najvećeg takmaca za titulu i ne žele da sede skrštenih ruku

FK Crvena Zvezda - FK Čukarički Foto: Nikola Tomić

Srećni su u Partizanu što su prvo prolećno gostovanje u Nišu okončali pobedom nad domaćim Radničkim (2:0), ali utisak i gorak ukus doneo meč najvećeg takmaca za titulu Crvene zvezde i Čukaričkog, koji je obeležilo nekoliko kontroverznih sudijskih odluka i navelo crno-bele da još sinoć pokrenu ličnu istragu.

Telegraf saznaje da će klub iz Humske povodom svega navedenog danas oglasiti, jer, kako se moglo čuti - "ne žele da sede skrštenih ruku i nemo posmatraju nepravilnosti".

Prva činjenica na koju su iz Humske nabasali je to da na pomenutom duelu na stadionu "Rajko Mitić" VAR tehnologija, usled jučerašnjih problema sa električom energijom, zbog kojih su bili ugroženi čak i prenosi uživo, nije funkcionisala do 28. minuta.

Baš u tom periodu najveći rival je poveo protiv Čukaričkog i to tako što je sudija Nenad Minaković, bez signalizacije iz VAR sobe, prevideo prekršaj Milana Pavkova nad igračem gostiju u kontri, a potom zatresao mrežu.

Tehologija je kasnije proradila, ali je Minaković i sa njom bio ispod svakog nivoa gradskog derbija, pa je u 44. minutu ostao nem i slep na strahovit start Rišaira Živkovića nad Srđanom Mijailovićem, pokazujući da se igra nastavi, iako je bio udaljen samo tri metra od događaja. Da bi u nastavku akcije sami igrači Zvezde i Čukaričkog zaustavili igru, svesni da je vezista "brđana" onesposobljen i povređen.

Sve to i još nekolicinu događaja su u Humskoj "registrovali" kao nepravilnosti, uključujući i izbor arbitara u VAR sobi, te će se u toku dana zvanično oglasiti, pa nas od prvog prolećnog kola očekuju burni događaji.

Video: Brđani će biti nezadovoljni suđenjem: Zbog prekršaja nad Ivanićem crveni karton za Drezgića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskren

    13. februar 2022 | 11:49

    Zasto gospoda iz Partizana nisu sprovodila istragu kad su njihovi igraci uzimali loptu u ruke u sred igre i sami sebi svirali penale? Tad je sve bilo u redu i pravilno, a sad nasli pricati nesto Ko o cemu...

  • Nislija

    13. februar 2022 | 11:38

    Gledajte u svoje dvoriste, pitanje je kola kada ce Partizan da kiksne i da Zvezdi vetar u ledja. Sudije mnogo pomazu Partizan, ko gleda njihove utakmice zna o cemu pricam. Najvise me nervira Stanojevic, provincijalac koji ima manire kao Lalatovic, jednom antipatican tip...

  • Uzalud sud

    13. februar 2022 | 11:30

    Partizanu nista drugo ne preostaje nego da dobije sve utakmicu do kraja. Zvezdana sigurno nece izgubiti ni jedni, vec ce sve lopovluke upotrebiti da osvoji sve bodove. Napred Partizane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA