UEFA časti navijače: Besplatne karte za finaliste tri velika takmičenja

Lepa vest za najodanije pristalice klubova

  • 0
Aleksander Ceferin, Aleksander Čeferin Foto: Tanjug/AP

Krovna evropska fudbalska organizacija (UEFA) odlučila je da obezbedi besplatne ulaznice za navijače finalista sva tri evropska klupska takmičenja za sezonu 2021/22.

Klubovi koji se plasiraju u finale Lige šampiona dobiće po 5.000 ulaznica, finalistima Lige Evrope sleduje po 4.000 ulaznica, dok će klubovi koji se plasiraju u finale Lige konferencija dobiti po 3.000 karata za svoje najlojalnije navijače, a isto toliko dobiće i klubovi finalisti Lige šampiona za dame.

UEFA je uslovila klubove da će karte morati da podele isključivo navijačima, a ne sponzorima, partnerima ili zvaničnicima klubova.

Ovim potezom krovna fudbalska organizacija želi da se zahvali navijačima koji su pružali podršku svojim klubovima u pandemiji koronavirusa, u kojoj su dosta mečeva svojih ekipa morali da gledaju preko TV-a umesto na stadionu.

Prethodnih godina UEFA je bila na meti kritika navijača Čelsija, Liverpula i Arsenal zbog slabe dostupnosti karata, ali i zbog toga što se finala igrala u Kijevu i Bakuu.

Finale Lige šampiona 2022. godine igraće se u Sankt Petersburgu, Lige Evrope u Sevilji, dok će Tirana ugostiti finaliste Lige konferencije.

Video: Urošević na pravom mestu da overi 3 boda u Nišu: Rikardo u prečku, a Slobodan u mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA