≫ 

Zbog preke naravi Pepe završava karijeru, čeka dužu kaznu zbog udaranja čelnika Sportinga

Prgavi defanzivac u nedanom haosu posle meča sa Sportingom udario direktora

  • 1
pepe Foto: twitter/Football on BT Sport

Jedna zanimljiva karijera je moguće završena, u pitanju je problematični i vremešni Portugalac Pepe (39), koji se našao na tapetu disciplinaca lige i preti mu višemesečna pauza. S obzirom na to da je u poznim igračkim godinama vremenski duža kazna bi verovatno značila i tačku na dugu karijeru ovog fudbalera.

Prema navodima portugalskih medija, Pepe bi najmanje mogao da bude odstranjen iz fudbala na dva meseca do dve godine zbog "nasilnog ponašanja" posle isključenja na meču Porto i Sporting.

On je, nakon što mu je sudija pokazao crveni karton u gužvi posle meča, udario sportskog direktora gostiju Huga Vijanu, što, prema pravilniku lige, sa sobom vuče ozbiljnu sankciju budući da je udario jednog od čelnika protivničke ekipe.

Porto i Sporting remizirali su 2:2 u burnom okršaju koji je završen sa jednim crvenim kartonom za vreme utakmice, i još tri neposredno posle meča, a jedan je bio pokzan upravo Pepeu koji nije mogao da sputa nervozu ulazeći u konflikte sa nekolicinom igrača gostiju, posle čega je usledio i fizički okršaj sa Vijanom.

Pepe, čija je karijera obeležena ovakvim situacijama, upravo bi mogla biti završena zbog njegove preke naravi.

Video: Pepe iz slobodnog udarca zatresao mrežu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA