≫ 

Puklo u svlačionici Junajteda: Poznati novinar otkriva detalje sukoba klanova, vode ih Ronaldo i Megvajer

Na Old Trafordu postoji bojazan od razdora unutar ekipe

  • 7
Kristijano Ronaldo, Hari Megvajer, FK Mančester junajted Foto: Robbie Stephenson/JMP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mančester junajted je pobedio Brajton sa 2:0 u odloženom meču 18. kola Premijer lige, a najveći doprinos dali su Portugalci, Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš koji su postigli oba gola.

Junajted se ovom pobedom vratio na 4. mesto što je glavni cilj ekipe do kraja prvenstva, kako bi se osiguralo igranje Lige šampiona naredne sezone. Ono što je takođe bitno, jeste da se Ronaldo donekle umirio posle nekoliko utakmica bez gola, zbog čega je bio sve nervozniji.

Međutim, nema mira na Old Trafordu ni posle ovog trijumfa, a razlog su narušeni odnosi u svlačionici o čemu se već danima piše.

Kako je sada saopštio novinar Bilda, poznat po pouzdanosti informacija, Kristijan Falk, istina je da postoji velika bojazan od razdora ekipe, koja je podeljena u dva klana.

On navodi da postoji animozitet između grupe okupljene oko Kristijana Ronalda i engleskih igrača predvođenih kapitenom Harijem Megvajerom i Markusom Rašfordom.

Englezi su, navodi Falk, iziritirani što Ronaldo sa svojom klikom želi da vodi svlačionicu. Jasno je da se pod Ronaldovom klikom misli na Bruna Fernandeša, Dioga Dalota, Freda, Aleksa Teljesa, Rafaela Varana...

Junajtedu predstojećeg vikenda sledi lokalni derbi protiv jednog od najvećih rivala Lidsa, dok ih potom 23. februara čeka i prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida na gostovanju.

Video: Rođendansko iznenađenje za Kristijana Ronalda: Georgina mu kupila novu igračku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidic

    16. februar 2022 | 15:04

    Glavati Megvajer, najveća rupa u istoriji fudbala. On im je kapiten, zato su tu gde jesu.

  • NN

    16. februar 2022 | 15:30

    Ja goreg stopera nisam video u istoriji premier lige, ne znam cime je zaluzio taj dres a jos manje tu traku, ne znam ko moze da stane uz njega kad je on prvi koji treba da leti, ne branim Ronalda samo znajuci njegov mentalitet on se ne zadovoljava samo da bude tu on hoce pobede, ako to nekom ne odgovara onda .....

  • Zika

    16. februar 2022 | 17:04

    Vidic i Ferdinand placu kada vide Megvajera jos sa kaptitenskom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA