≫ 

Ispovest Štulića za Telegraf: Ne kajem se zbog radovanja pred Severom, Deki mi je rekao da se čuvam

Bivši napadač Partizana otkrio je šta se sve desilo kao i to da li bi ponovo postupio na isti način

  • 65
Nikola Štulić, intervju Foto: MN Press, Printskrin: Arena Sport Premium

Nije bilo lako Crvenoj zvezdi da slavi protiv Radničkog iz Niša i da prođe u narednu fazu Kupa Srbije, crveno-beli su to uradili tek posle penal serije (3:2), a ovaj deo igre su obeležile i brojne kontroverze i sporni detalji, kao i opšta tuča na sred igrališta. Napadač Radničkog, Nikola Štulić, bio je razlog te gužve, a sada je odlučio i da otkrije za Telegraf kako se oseća, kao i šta mu je rekao Dejan Stanković dok ga je grlio i smirivao.

Mladi napadač ove sezone nije dobio priliku u Partizanu, odigrao je tek 14 minuta, te su transfer ili pozajmica bili logični sled događaja. Crno beli su hteli ga proslede na pozajmicu još na leto, što je fudbaler odbio i hteo je da se bori za svoje "mesto pod Suncem". Ipak, 20-godišnjak nije uspeo u tome, Radnički se javio i posao je bio brzo zaključen.

Debitovao je za Radnički i u Superligi, i to protiv "svog" Partizana, gde je na terenu proveo 66 minuta, a kakve je Štulić "sreće" imao, njegova već druga utakmica u dresu Radničkog je bila protiv Crvene zvezde. Zbog svega što se desilo, kao i načina na koji je ispao, napadač će ovaj meč pamtiti još dugo. On je takođe za Telegraf otkrio i da li bi ponovo uradio istu stvar, te da li se kaje za svoje radovanje.

Nikola Štulić, FK Crvena zvezda, FK Radnički Niš Foto: MN Press
  • Nikola, pre svega kako se osećate jutro posle onakve večeri, kako ste sada kada su se slegli utisci?

- Osećam se dobro, drago mi je da sam dao gol, ali žao mi je što nismo prošli. Izdržali smo celu utakmicu, nismo primili gol, ali... - započeo je Nikola Štulić razgovor za Telegraf.

Podsetimo, Štulić je prouzrokovao incident kada je posle sjajne "panenke" proslavio gol tako što se okrenuo ka severu i stavio je prst na usta, pokušavajući da "ućutka" navijače koji su nastavili da mu upiru laser u oči. Iako je igrao u Partizanu celog života, Štulić ističe da je ovo samo uticaj njegovog lepog gola, te da nema veze sa Zvezdom.

- Odlučio sam kako ću da šutnem penal, kad mi je to uspelo, onda sam se tako i radovao. Ovo je moje radovanje i protiv svakog drugog kluba, opet bih isto uradio - istakao je Štulić, a mi smo ga upitali i da li je ovo njegova "osveta" Borjanu, koji je upravo njegov penal odbranio u finalu Kupa protiv Partizana prošle godine.

Video: Bivši Partizanov igrač provocirao Delije, nastao metež na terenu: Igrači Zvezde krenuli na Štulića

- Ne, samo sam odlučio kako ću da šutnem, uspelo mi je i to je to. To je moje radovanje, tako bih uvek uradio - istakao je Štulić.

Posle incidenta, kada su svi sa klupe Zvezde uleteli na teren, Dejan Stanković je zagrlio Štulića i tako ga smirio i sklonio od svih drugih, a napadač je otkrio i šta mu je Zvezdin trener rekao.

- Rekao mi je da moram da mislim na sebe i da mi ne treba etiketa, čestitao mi je 'panenku' i rekao mi je da se čuvam.

Jasno je bilo i na meču da Štuliću nije bilo baš drago zbog njegovog gesta prema navijačima, odmah se izvinio, ali on ističe da se sada i ne kaje, već da ga muče druge stvari. Muči ga to što su mogli da prođu dalje, ali su ispali iako su preživeli svih 90 minuta.

- Ne kajem se naravno, jedino ostaje žal što nismo prošli, jer smo se kao ekipa disciplinovano i lavovski borili celu utakmicu - zaključio je Štulić.

Štulić je inače pošao mlađe selekcije kluba Partizana pre nego što je stigao u Niš, te zbog toga nije ni čudo zašto mu je ovako teško pao poraz od Zvezde, gde je Radnički imao izglednu šansu da se plasira u narednu fazu.

Video: Stanković deli lekcije Štuliću: Savet i zagrljaj posle provokacija mladog napadača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    17. februar 2022 | 15:30

    Da li je bila provokacija zvezdinih igrača u penal seriji kod osvajanja kupa. Da li skidanje gaća ne predetavlja provokaciju i šta je prostije.Tada igrač Zvezde nije ni opomenut,a sada ovom detetu crveni karton. Ako je to predstavljeno kao regularno i ne budu sankcije protiv ovih nazovi sudija i protiv celog tima Zvezde sramota je još veća svih odgovornih da ih ne nabrajam

  • Oki

    17. februar 2022 | 16:16

    Usro si se sto si se izvinjavao

  • Beograd Srbija

    17. februar 2022 | 15:38

    NK CZV Robert Prosineci Idea Zagreb

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA