≫ 

Ko će dobiti vojvođanski derbi? "Zna se da komšijski mečevi donose tenzije i neizvesnost"

TSC i Spartak igraju u 23. kolu SL

  • 1
ZARKO LAZETIC Foto: MN Press

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić rekao je da će utakmica sa Spartakom biti teška i zbog činjenice da protivnik ima novog trenera što otežava pripremu i planiranje taktike pred meč.

Duel ove dve ekipe igra se od 18 časova u Bačkoj Topoli, u okviru 23. kola Superlige.

- Čeka nas ozbiljni protivnik iz komšiluka, a zna se da komšijski derbiji donose tenzije i neizvesnost i verovatno će tako biti i sada. Utakmica će biti interesantna i po tome što Spartak ima novog trenera, koji će imati nove zahteve u igri. Po broju bodova i oni su na sredini, kao i većina drugih ekipa. Svi imamo slične šansu za gornji deo tabele, tako da za bolji plasman moramo da ostanemo usredsređeni na svoj cilj i da pokažemo bolju partiju od one na prethodne - rekao je Lazetić i dodao:

- Pokušavam da motivišem tim posle Lučana gde smo igrali ispod svih očekivanja. Veru u pobedu mi daje atmosfera sa treninga i činjenica da su momci svesni svoje odgovornosti, da su veoma motivisani i da mogu da prikažu taktički dobru igru sa manje grešaka.

Napadač Petar Škuletić izrazio je uverenje da će TSC na domaćem terenu pružiti dobru partiju i da pozitivan ishod neće izostati.

- Porazi su sastavni deo posla kojim se bavimo. Idemo dalje, okrenuti smo meču protiv Spartaka koji je pred nama. Igramo na svom terenu na kome su uslovi dobri a ambijent lep i jedva čekamo subotu da se pred svojom publikom iskupimo za prošli poraz - kazao je Škuletić.

TSC trenutno zauzima 11. mesto na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok je Spartak 10. sa 27 bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đuro

    19. februar 2022 | 17:29

    Tsc pobeđuje,ne zato sto je bolji nego što u Spartaku igraju tatini sinovi a trener je odličan ali za ženski fudbal..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA