≫ 

Prijović dao gol i dva puta asistirao, a video i gol godine: Bek "škorpionom" razgalio navijače!

Majstorija!

  • 0
Aleksandar Prijovic, Skorpion kik Printskrin: Twitter / TheRealALM

Fudbaleri Vestern Junajteda došli su do pobede protiv VS Vonderersa (3:2) i to na krilima Aleksandra Prijovića, koji je postigao gol i pored toga je imao još dve asistencije. Ovom pobedom, Vester Junajted je zaseo na prvo mesto u prvenstvu Australije, međutim, meč protiv Vonderersa je obeležio gol koji će pretendovati za najlepši u 2022. godini - gol "škorpion kikom".

Sjajno igra Vestern Junajted ove sezone, pogotovo od dolaska Aleksandra Prijovića u njihove redove. Srpski fudbaler se letos povezivao i s Crvenom zvezdom, ali do transfera nije došlo, pa je on odlučio da se zaputi u Australiju. Prijović je odigrao deset mečeva, a postigao je pet golova i podelio je tri asistencije.

Prijović je postigao prvi gol na meču protiv Vonderersa u 27. minutu,te je tako doveo u prednost svoju ekipu. Prošlo je 20 minuta od tog gola, a tandem Garućio - Prijović je prvi put stupio na scenu i uvećao prednost. Tomer Hemed je u 51. minut doneo nadu svom klubu, ali...

Igrao se 68. minut meča, Prijović je prihvatio loptu na levom boku, spoljnim delom stopala je ubacio u 16 metara, a tamo je Garućio čuvenim "škorpion" udarcem savladao golmana i proizveo pravu ekstazu na terenu! Kasnije je Vonderers smanjio na 3:2, ali to je bilo sve.

Verovatno će ovaj gol biti jedan od pretendenata za najlepši gol u godini koja je pred nama.

Video: Terzić o Prijoviću: Nadobudan je, nije pokazao poštovanje prema Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA