≫ 

Gol Pavkova izazvao haos na "Karađorđu": Umalo tuča fudbalera Proletera i Zvezde

Gelor Kanga je bio u centru pažnje...

  • 24

Uspela je Crvena zvezda nekako da dođe do pobedonosnog gola protiv Proletera u u 86. minutu, zahvaljujući Milanu Pavkovu, ali smo nedugo nakon toga videli prekid koji je izazvan zbog sukoba na sredini terena!

Iako nismo imali kompletnu sliku zbog čega je on nastao, komentator TV Arena Sport poručio je da su Gelor Kanga i Stefan Tomović bili u klinču - da bi zatim na travi "Karađorđa" završili i ostali igrači i članovi stručnog štaba.

Kamera je u jednom trenutku uhvatila kadar kako Milan Borjan i Nenad Krstičić drže i smiruju Kangu, dok je Nikola Ninković takođe prišao da smiri situaciju. Epilog svega jeste nekoliko žutih kartona na obe strane, a među igračima koji je sankcionisan bio je i pomenuti Kanga.

Video: Hej, Pavkov skoči i daj gol glavom: Napadač postao heroj Zvezde u 86. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    20. februar 2022 | 16:06

    Tuca, fora i fazon..Nisam imao mogucnost da se kladom pavkov ga daje....kada je usao pavkov, prilazi mu igrac proletera i prica mu na uvo..taj igrac kod gola pavkova cudno pada i pavkov sam neometan daje gol, a jos tri igraca proletera ga samo posmatraju ...proveri snimak,,vrati i proveri....regularnost je... normalno..

  • NN

    20. februar 2022 | 16:24

    Kad je miljenica odigrala zadnji put a da nije bilo nekih sukoba i obracuna... seca li se neko????

  • Da je patlidžan

    20. februar 2022 | 15:44

    Igrao protiv proletera penal ne bi bio sviran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA