≫ 

Stanković: Bio je penal za Proleter, oberučke prihvatamo tešku i jaku borbu

S druge strane, trener Proletera je poručio da Zvezda nije bila nešto bolja sem tih uvodnih 15-20 minuta

  • 2
Dejan Stanković Foto: MN Press

Treneru Crvene zvezde Dejanu Stankoviću pao je "kamen sa srca" na kraju meča protiv Proletera koji su crveno-beli dobili posle gola u 86. minutu - 2:1.

Međutim, igra srpskog šampiona i te kako može da ga brine. Pogotovo ti padovi koncentracije i nedostatak iste kada je u pitanju realizacija.

- Mislim da imamo taj pad, nekad budemo isfrustrirani kad iz toliko šansi ne damo golove. Ne razumem pad koncenracije, ali može da se desi. Jedan šut, jedan gol. Bio je penal, zasluženo. Počeli smo OK, ali onda pad od 10 minuta koji ne sme da se ponavlja. Borba će do kraja biti teška i jaka, prihvatamo je oberučke - jasan je bio Stanković.

S druge strane, trener Proletera Dušan Bajić je poručio:

- Za pozitivan rezultat nedostajalo je malo koncentracije koja se crpi tokom celog meča. I onda taj danak koncentracije fali da se ekipa odbrani. Čestitam Zvezdi na pobedi i mojim igračima na dobroj partiji. Sem prvih 15-20 minuta, ne mogu da kažem da je Zvezda imala više šasni.

Video: Hej, Pavkov skoči i daj gol glavom: Napadač postao heroj Zvezde u 86. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    20. februar 2022 | 18:03

    Lepa prica,ali da li bi Tako pricao da je postgnut gol a Zvezda izgubila bodove.Mislim gospodine Stankovicu da niste posteno I iskreni

  • Mića

    21. februar 2022 | 06:21

    Ako ovaj klovn i neznalica ne ode, propali smo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA