≫ 

Jeziva povreda igrača Čukaričkog, izneli ga sa terena

Jankoviću stradala desna noga već na startu meča

  • 1

Neće vezista Čukaričkog Aleska Janković po dobrom pamtiti gostovanje svog tima u Suboticu, u okviru 25. kola Super lige Srbije, s obzirom na to da je meč protiv Spartaka napustio već posle 10 minuta!

Naime, Janković je dva minuta ranije doživeo povredu zgloba desne noge koja, ako se pogleda TV snimak, uopšte nije bezazleno izgledala. Bio je u duelu sa Stefanom Miloševićem, nezgodno je stao i samo se srušio na zemlju.

I sam Milošević je odmah pokazao da nije dobro, dok je lekarski tim Brđana odmah uleteo na teren kako bi pomogli Jankoviću. Na kraju su morali da ga iznesu sa terena, jer igrač nije mogao da hoda.

Inače, Čuka je vodila od 4. minuta golom Asmira Kajevića, dok je Spartak pogotkom Roševića izjednačio u 15. minutu. A što se tiče Jankovića, njega je na terenu zamenio Ibrahim Endijaje.

Video: Čukarički upisao 3 boda u gostima: Brđani su bili zid u koji su se zakucali golubovi iz Subotice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    25. februar 2022 | 20:58

    Pre 3meseca mi se desilo isto to i josh uvek se nisam potpuno opravio.... Samo zelim da kazem da znam kako je i da ti pozelim brz oporavak .... 💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA