≫ 

Mbođ slavi posle derbija i snimkom Željka Pantića proziva Partizan

Zbog ovakvih stvari ga navijači Zvezde i dalje voli

  • 9
Mamadu Mbođ, Željko Pantić Foto: Crvenazvezdafk.com / youtube / m s

Odigran je i 166. večiti derbi, možda i jedan od najvažnijih u poslednjih ko zna koliko godina i pobedu u njemu je odnela Crvena zvezda (2:0), iako je noć prošla, iako bi trebalo da se sve "strasti" smire, to ovoga puta nije slučaj. Nova prozivka u moru istih dolazi i od Mamadua Mbođa, jednog od najomiljenijih stranaca koji su igrali u Crvenoj zvezdi.

Mbođ nije ostavio dubok igrački trag u Zvezdi, ali je izvan terena učinio mnogo stvari koje su bile zanimljive navijačima, pa je zbog toga i ostao u srcima mnogih. Otišao je davno iz Beograda, ali Beograd još nije iz njega, pa se na njegovom Tviter profilu mogu pronaći i poruke na srpskom, a ne prođe utakmica Zvezde koju on ne isprati.

Tako je i ovoga puta pratio derbi, a posle istog je imao i nekoliko poruka u kojima kaže "da se zna ko je šampion". Ipak, najzanimljivija objava došla je jutro posle derbija, kada je Mbođ na svoj Tviter nalog ubacio snimak novinara i voditelja Željka Pantića putem kog je prozvao Partizan, a i poslao je poruku nekadašnjem klubu.

- Dobro jutro, momci - napisao je Mbođ, a objavu možete videti ispod.

Video: Dragović se izvinjavao Grobarima zbog slavlja Ohija i Erakovića pred njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA