≫ 

Everton se žalio Premijer ligi zbog očajnog suđenja protiv Mančester sitija, traži barem izvinjenje

Karamele nisu želele tako lako da pređu preko velike greške Pola Tirnija i Krisa Kavanoa u VAR sobi

  • 0
Frenk Lampard Foto: Tanjug / AP

Ostvario je Mančester siti pobedu protiv Evertona na Gudison parku, ali će se taj meč sigurno pamtiti po kontroverznoj odluci Pola Tirnija da ne dosudi penal domaćima posle, kako je delovalo, očiglednog igranja rukom od strane Rodrija.

Još posle samog meča, trener Evertona, Frenk Lampard optužio je sudije da nisu profesionalno radile svoj posao, istakavši da bi i njegova ćerka videla da je ono bilo igranje rukom za kazneni udarac.

- Izgubili smo bod zbog profesionalca koji ne zna na pravi način da radi svoj posao. Počnete da tražite razloge, a ja ne mogu da se setim nijednog. Svima će biti jasno da je ovo bio čist penal. Nesposobnost u najboljem slučaju, u najgorem - ko zna? Sačekaću saopštenje ili izvinjenje koje oni izdaju kada se pogreši, ali to ništa neće značiti - rekao je besni Lampard.

Nedugo zatim se oglasio i sam klub, koji se žalio Premijer ligi zbog katastrofalnog suđenja Pola Tirnija, kao i nekih drugih odluka u poslednjih par kola koje su išle na štetu Karamela. Ešli Kol je zbog prigovora dobio žuti karton, pa se Karamele ako ništa, nadaju da će im se iz takmičenja izviniti za načinjenu grešku.

Posle 27 kola, Everton je na 17. poziciji na tabeli Premijer lige sa samo 22 boda iz 24 utakmice. Karamele imaju samo bod više od Barnlija koji je u zoni ispadanja, pa je jasno zbog čega su toliko besni.

Video: Igrači Zvezde slavili pobedu u derbiju uz vređanje Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA