≫ 

Lalatović preporodio Radnički Kragujevac: Treća vezana pobeda za beg sa dna tabele!

Na trećem vezanom meču tim iz Kragujevca je slavio sa 1:0

  • 4

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca ostvarili su treću uzastopnu pobedu rezultatom 1:0. Nenad Lalatović je preporodio ekipu, koju je preuzeo u momentu kada je bila na dnu tabele, ali su se Kragujevčani posle devet vezanih pobeda udaljili sa začelja tabele.

Strelac jedinog gola na meču 26. kola superlige protiv Metalca bio je Saša Jovanović, koji je u 61. minutu postigao gol odluke.

Do kraja regularnog dela preostala su još četiri kola. Radnički je trenutno sedam bodova daleko od plej-of zone u koju bi mogli jedino u slučaju da nastave sa ovakvim rezultatima, ali treba napomenuti da im je raspored veoma nezgodan jer igraju protiv ekipa iz plej-of zone, među kojima je i gostovanje Zvezdi na Marakani u poslednjem kolu regularnog dela.

Po veoma lošem terenu u Kragujevcu, na kojem su bili pomešani sneg i blato, Lalatovićevi momci su nekako uspeli da "uguraju" loptu u mrežu Metalca i na kraju dođu do pobede. Akciju koju je započeo Marko Mirić na kraju je udarcem sa ivice peterca posle jedne povratne lopte završio Jovanović, koji je proturio loptu kroz noge golmanu Metalca Dušanu Markoviću.

Usledilo je veliko slavlje trenera Kragujevčana Nenada Lalatovića, koji je takođe emotivno proslavio i kada je sudija odsvirao kraj meča.

Radnički u sledećem kolu 13. marta gostuje Kolubari u Lazarevcu, koja je ekipa koja je na osmom mestu, poslednjem koje vodi u plej-of.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA