≫ 

Hakovan sajt podgoričke Budućnosti: Albanska zastava je sve što se moglo videti!

Crnogorski mediji spekulišu da li ovaj "upad" ima veze sa nedavnim incidentom na utakmici Dečić i Budućnost

  • 5
Podgorička budućnost albanska zastava Foto: Hesgoal.com, Pixabay

Navijači Fudbalskog kluba Budućnosti iz Podgorice u nedelju su bili neprijatno iznenađeni kada su ušli na sajt najvećeg crnogorskog kluba, jer tamo nije bilo ničega, ni vesti, ni slika, nikakvog sadržaja vezanog za klub  - samo velika zastava Albanije preko cele strane!

Jasno, reč je o hakerskom napadu.

Budućnost je u subotu gostovala Dečiću u Tuzima u 23. kolu Telekom 1. CFL, a utakmica je prekinuta u 17. minutu zbog velikog sukoba na tribinama pošto su se navijači dva tima gađali  stolicama, kamenicama, a letele su i baklje.

Disciplinske i takmičarske komisije FSCG pokrenule su istragu, a uskoro će biti poznato šta će se dogoditi sa spornom utakmicom.

Može samo da se nagađa da li "upad" na zvaničnu stranicu Budućnosti, i to na ovakav način, ima veze sa gostovanjem ekipe Dečiću, mestu u kojem obitava i albansko stanovništvo. Kako bilo, konstatuju to i crnogorski mediji, teško da se nešto slično dogodilo u crnogorskom sportu, sa zvaničnim stranicama crnogorskih klubova ili sportskih organizacija.

U međuvremenu je sajt ponovo proradio, albanska zastava je uklonjena, pa navijači i ostali se mogu ppnovo informisati o aktuelnostima u klubu.

albanska zastava Foto: fk-buducnost.me

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA