Delije na Seltikovom stadionu pred meč sa Rendžersom: Čućemo se i pored 50.000 Škota

Zagreva se atmosfera u Glazgovu

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras u Glazgovu protiv Rendžersa (21.00) jedan od najbitnijih mečeva u novijoj istoriji kluba, a pristalice crveno-belih već su stigle u Škotsku i krenule u obilazak grada.

Naravno, kada ste u Glazgovu neizbežan je i obilazak stadiona najvećih rivala u Škotskoj, Rendžersa i Seltika. Kako će se sa stadionom "Ajbroks" navijači Crvene zvezde u potpunosti upoznati večeras, slobodno vreme tokom dana mnogi će iskoristiti za posetu "Seltik parku".

Baš tamo smo naišli na četvoricu momaka rodom iz Inđije i okoline tog mesta - Zoran, Duško, Aleksandar i Igor. Kako kažu veliki su ljubitelji fudbala i došli su u posetu stadionu gradskog rivala. Nadaju se pobedi Crvene zvezde, a najviše veruju u Aleksandra Kataija i Ohija.

Kako izgleda spoljašnost "Seltik parka", ali i čime su navijači crveno-belih "ukrasili" ulaz u klupsku prodavnicu Seltika pogledajte u galeriji.

Na stadionu će biti 50.000 navijača Rendžersa, a i pored toga momci iz Srbije očekuju da će se na "Ajbroksu" čuti i pesma Zvezdinih pristalica. Ipak, i pored toga što će se navijači Crvene zvezde naći na istoj tribini sa navijačima Rendžersa, oni ne očekuju da će biti problema.

Kako sami iskreno priznaju, nisu upoznati sa timom Rendžersa, a jedino što znaju o ekipi jeste da je na klupi Đovani van Bronkhorst, legendarni fudbaler Barselone i reprezentativac Holandije.

Telegraf je danas obišao i ulice Glazgova i simbol grada, blizu kog će se okupljati Delije, a koji ima veoma zanimljiv "ukras".

Video: Ajbroks spreman za Zvezdin istorijski duel: Delije na istoj tribini kao i navijači Rendžersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zepe

    10. mart 2022 | 14:29

    Pozdrav za sve četiri delije i da vam se po sreći da po nesete svi bar po jedan gol ,ako vam bude teško da ih nosite ,onda platite nosača!

  • НЦЗ

    10. mart 2022 | 16:49

    ови су све само не Делије

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA