≫ 

Prve čarke u Humskoj: Navijači Fejenorda bakljama gađali Partizanovu "dečiju tribinu"

Incident se dogodio pre početka utakmice

  • 9

Pod pratnjom jakih policijskih snaga su stigli na stadion, a nedugo zatim, nekih 15-20 minuta pre početka meča sa Partizanom, navijači Fejenorda izazvali su prve čarke na tribinama.

Nakon što su najpre nešto dobacivali, holandski huligani počeli su da drmaju ogradu na severnoj tribini i da traže fizički sukob sa navijačima Partizana, odnosno sa delom "dečije tribine" s obzirom na to da se tamo sada već tradicionalno nalaze mališani iz svih delova zemlje sa pratnjom odraslih osoba.

Nisu tu stali i vrlo brzo su bacili baklju ka navijačima Partizana, dok su sve vreme pokušavali da isprovociraju fizilki sukob. Naravno, policija je vrlo brzo intervenisala i zauzela prostot između holandskih i srpskih navijača.

Iako se činilo da se situacija smirila, ponovo je došlo do određenih čarki koje su rezultirale novim bakljama koje su navijači Fejenorda uputili ka fanovima crno-belih.

Video: Navijači Fejenorda pred Humskom: Žandarmerija ih prati u stopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лепа Шојић

    10. mart 2022 | 19:29

    А откуд им бакља?!!! Мој син је право са факултета отишао на утакмицу и одузели су му свеску из ранца, јер је запаљива. Значи да је обезбеђење никакво

  • DARKO 100%

    10. mart 2022 | 19:20

    Trebalo bi pustiti navijace sa juga da im ocitaju oce nas,ili da im pokazu pomracenje meseca

  • Goca

    10. mart 2022 | 19:37

    Odakle njima baklje nisu doneli iz Holandije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA