Stanković posle poraza: "To je fudbal, mi 3 gola iz 3 ofsajda, njima olako dosuđen penal"

Nije imala Zvezda sreće, ali će u revanšu biti veoma teško - ističe Dejan Stanković

  • 13
Dejan Stanković Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su pretrpeli veoma ubedljiv poraz od Rendžersa sa 3:0 u Škotskoj. Možda nezasluženo, ali ekipa Zvezde pred sobom ima pravi "Sizifov posao" u revanšu u Beogradu, gde će morati da jure čak tri gola zaostatka.

Nisu crveno-beli imali sreće, nimalo. Poništena tri gola zbog ofsajda, promašen penal, pa čak i prečka... Sve je to napomenuo i Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, koji ističe da rezultat nije nimalo nepravedan.

- Rezultat je previsok, mislim da nije bio takav odnos snaga na terenu. Izašli smo visoko i hrabro, ostajali smo jedan na jedan pozadi, nemamo nikakav problem i verujemo jedni drugima. Stvorili smo naše šanse, tri puta je bio ofsajd, imali smo prečku, penal... Njima je i dosuđen jedan ležeran penal, veoma lako dosuđen. Ali, sve je to igra, tri prekida i tri gola smo primili. Žao mi je što je rezultat visok za ono što smo pružili. Ako smo morali da izgubimo, moralo je biti manje. Sve je to fuidbal, idemo dalje - rekao je Dejan Stanković posle poraza, ali je istakao da očekuje pune tribine u revanšu.

- Ja sam ubeđen da će biti pune tribine, pokazali smo da možemo da ih stavimo u problem. Opet je rezultat previsok, ali u fudbalu ništa nije nemoguće. Ja sam realista biće dosta teže, da smo dali gol ili dva... Ali nikad ne reci nikad, idemo dalje.

Video: Fantastična atmosfera na stadionu Glazgova, huk navijača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KK

    10. mart 2022 | 23:18

    Celavi ne kenjaj previse

  • Ciganin 1976

    10. mart 2022 | 23:26

    Zemljače, idi kod tvog Murinja za pomoćnika jer ti NISI ZA ZVEZDU !!! Prvo, Zvezda NIKAD nije prošla kad je igrala JAJARSKI a drugo ti NE OSEĆAŠ IGRAČE !!! Pićini, Srnić, Eraković...ne mogu da igraju Sony a ne vrhunski fudbal ! A da ti jos kao trener dopustis da ti SRPSKA EKIPA KLECI CRNCIMA u ovom trenutku...SRAM DA TE BUDE !!! Rekao sam kada sam to video da će nas BOG kazniti i upravo se TO i desilo !!! SRAMOTA ME JE KAO SRBINA I PRAVOSLAVCA STA SAM VEČERAS DOZIVEO PRED POČETAK UTAKMICE !!! I bas zbog takvih stvari nije ni čudo što nas NIKO NE POŠTUJE !!! SRAM VAS BILO BRUKE JEDNE !!!

  • Velja

    10. mart 2022 | 23:18

    Piksi reziro var u Glazgovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA