Srbi videli zvezde, Star VAR-s: Škotski mediji uz kreativne naslove likuju zbog pobede Rendžersa

Novine u Škotskoj su bile ispunjene hvalospevima na račun Rendžersa, što je bilo i očekivano

  • 13
Fk Crvena zvezda, novine Foto: Nikola Anđić

Fudbaleri Crvene zvezde su protekle noći doživeli, može se reći, debakl u Glazgovu protiv Rendžersa (3:0), iako to prikazanom igrom nisu zaslužili. Dan kasnije, Glazgov je apsolutno obojen u plavo i belo, što pokazuju i novine u ovom gradu, koje su prepune hvalospeva na račun fudbalera Rendžersa.

Rendžers je prednošču od tri gola jednom nogom već zakoračio u četvrtfinale Lige Evrope, iako ruku na srce, Zvezda je navikla svoje navijače na čuda kada se radi o mečevima u Beogradu.

Zvezda je postigla i tri gola u Glazgovu, ali su sva tri poništena nakon interevencije VAR-a koji je utvrdio da su postignuti iz ofsajd pozicija, pa se tako škotski San u svom izdanju odlučio za šaljivi naslov - Star Vars, oslanjajući se na popularnu filmsku franšizu, ali i na tehologiju koja je "donela" pobedu Rendžersu.

Glazgov tajms je već likovao na još moćniji način, oni su u naslovu napisali da su "Srbi videli zvezde" na Ajbroks stadionu. Dosta naslova je posvećeno i Tavernijeu i njegovoj proslavi prvog gola, koju je posvetio svom detetu koje je nedavno dobio, pa je i to inspirisalo škotske medije.

- Crvena (plavo i bela) zvezda; Dušo, kakvo veče!; Veliki korak ka još većoj nagradi; Kul tatica Tavernije - Samo su neki od naslova koji su osvanuli u škotskim medijima, a sve ostale možete pogledati u galeriji ispod.

Video: Staković održao lekciju Kataiju kada je napuštao teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    11. mart 2022 | 15:17

    Ko se zadnji smeje... Dva puta onoliki maler niko ne može da ima.

  • Blic

    11. mart 2022 | 16:08

    Navijam za Partizan , mislim da ce ovi Skoti gadno stradati na Marakani..samo neka likuju

  • Tihi

    11. mart 2022 | 14:38

    Normalno da likuju kad su pobedili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA