Stanojević o sukobu sa navijačima zbog Jojića: " Za mene je igrač Partizana institucija"

Trener crno-belih brani svog igrača

  • 23
FK Partizan - FK Fejnord Foto: Nikola Tomić

Pričao je Aleksandar Stanojević o utakmici sa Napretkom, Crvenoj zvezdi i meču sa Fejenordom na konferenciji u subotu u podne, ali se dotakao i situacije sa duela protiv holandskog tima kada je ušao u verbalni sukob sa navijačima.

I to sve zbog veziste Miloša Jojića kom su navijači sa zapadne tribine skandirali da napusti igru, nezadovoljni njegovom partijom. Stanojević to jeste učinio u 75. minutu, ali ne, kako sam kaže, zbog pritiska sa tribina.

- Nikad ne menjam igrača zbog toga, niti ga štitim. Radim ono što je najbolje za tim. Radim kako mislim u trenutku, a u tom trenutku sam uradio najbolje za tim. Nema veze koji je igrač, za mene je igrač Partizana institucija. Ako daje svoj maksimum i ako se ponaša primereno, za mene je on institucija - rekao je Stanojević i dodao:

- Da li će dobiti podršku sa tribina, ja na to ne mogu da utičem. Vi dobro znate koliko je teško svih ovih poslednjih godina boriti se za titulu i sa kakvim stvarima se boriš ovde. Da li je potrebna podrška ili ne, to sami procenite. I ako nema podršku, znam da je svi izmešu nas ovde imamo. Toliko smo motivisani da budemo zajedno. Institucija Partizana je nešto za šta živiš.

Video: Trener Partizana se sukobio sa navijačima zbog Jojića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natko tatko

    12. mart 2022 | 13:24

    Pa naravno da ti je Jojic institucija kad ti i on delite njegovu milionsku platu onako bratski.

  • Uh

    12. mart 2022 | 13:23

    Za tebe je Miljković institucija.Mi smo slavili kad je otišao.A ti ga vratio

  • Pssst...

    12. mart 2022 | 13:49

    Koji igrač, koja institucija,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA