≫ 

Lalatović i Radnički briljiraju, Kragujevčani odoleli Kolubari i upisali 4. uzastopni meč bez poraza

Ujedno, oni nisu primili gol već 360 minuta, što je veoma nestvarno dostignuće

  • 7
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Otkako je Nenad Lalatović stigao na klupu Radničkog iz Kragujevca, ova ekipa jednostavno briljira. Startovao je sa dva poraza u prvenstvu od Partizana i Proletera, ali je potom uspeo da pobedi u tri uzastopna meča, a takođe je odoleo i protiv Kolubare (0:0) u 27. kolu Superlige Srbije.

Pobegao je Radnički iz opasne zone, Kragujevčani su malo "prodisali" i najveće zasluge za to moraju ići strategu kluba - Nenadu Lalatoviću.

Bio je nadmoćniji Radnički protiv Kolubare, u prvom poluvremenu domaćin iz Lazarevca nije uputio niti jedan udarac ka golu za 45 minuta, dok su gosti i te kako pretili. Pritiskali su Kragujevčani, imali su pet udaraca, od čega čak tri u okvir gola, ali je Stanivuković bio neprikosnoven na golu Lazarevčana.

Snage su se malo izjednačile u drugih 45 minuta i Kolubara je uspela makar da uputi dva udarca ka golu i oproba mladog Ognjena Lukića. Meč je obeležio i crveni karton Uroša Đuranovića, pa je Radnički poslednjih 10 minuta imao igrača više, ali nisu uspeli to da iskoriste.

Kako god, Radnički svakako može biti zadovoljan i bodom, jer je izdržao novih 90 minuta bez poraza, ali i bez primljenog gola.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Lalatović raspamećen od sreće kraj aut-linije: Gol Radničkog za treću uzastopnu pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA