Pićini "otresao" prečku, pa se Ohi iskupio za promašaje: Evo kako je Zvezda izjednačila protiv Metalca

Veoma bitan gol je postigao Norvežanin, pred sam kraj poluvremena

  • 0
Ohi Omoižuanfo, Crvena zvezda Foto: MN Press

FudbaleriCrvene zvezde igraju protiv Metalca meč 27. kola Superlige u Srbije, u kom ekipa iz Beograda ima imperativ pobede, jer bi eventualnim osvajanjem tri boda uspela da se izjednači s Partizanom na prvom mestu na tabeli. Metalac je poveo, ali je Ohi uspeo da poravna rezultat.

Veoma je tvrd orah Metalac i to se moglo videti od samog starta utakmice, čak su i poveli golom Stefana Cvetkovića, ali je uspela Zvezda da anulira prednost već do poluvremena.

Samomo golu je prethodila sjajna akcija u kojoj su učestvovali Kristijano Pićini, El Fardu Ben i Aleksandar Katai. Ben je dodao Kataiju, ovaj je glavom odložio do Italijana koji je "otresao" prečku iskosa. Posle ove prečke, akcija se nastavila, loptu je dobio Katai na levom krilu, izlomio je dva čuvara i uputio je veoma upotrebljiv centaršut.

Na pravom mestu se našao Ohi, koji je prethodno promašio nekoliko šansi, bio je najviši u skoku i lako je matirao golmana Metalca - Dušana Markovića.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Metalac vodi protiv Crvene zvezde: Greška Dragovića otvorila kontru za vođstvo domaćina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA