≫ 

Zvezdi sudi čovek kog su optuživali da je na poluvremenu obećao igraču da će im svirati 2 penala

Rumun Kovač iza sebe ima zanimljivu prošlost, a ove sezone je na 30 mečeva svirao čak 17 penala

  • 18
Ištvan Kovač Printskrin: Youtube/SPORT.RO

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 čssova igraju revanš meč osmine finala Lige Evrope protiv Glazgov Rendžersa, a glavni sudija tog duela biže rumunski sudija Ištvan Kovač!

Njegovi pomoćnici su Vasile Marinesku i Ovidiu Artene, dok će u VAR sobi sedeti Kristijan Dingert i Harm Osmers - obojica iz Nemačke!

Ono što je specifično kada je u pitanju Kovač jeste to da je 2018. bio u centru skandala posle utakmice Lige nacija između Švedske i Turske. Šveđani su dobili golom Andreasa Grankvista iz penala u 71. minutu, a izjava njegovoig saigrača Markusa Berga posle meča digla je veliku prašinu.

- Na poluvremenu sam otišao kod sudije kako bih mu se požalio zašto nam nije dosudio penal nakon prekršaja na meni. Rekao mi je: "Pogledaću situaciju opet u svlačionici. Ako sam pogrešio, daću vam dva penala u drugom poluvremenu" - rekao je Berg tada.

Kovač ima 37 godina i ove sezone je sudio neke velike mečeve kao što su Barselona - Napoli i Šahtjor - Inter. Ukupno je u Evropi delio pravdu na sedam utakmica, sudio je ukupno 30 tokom sezone i na njima je svirao čak 17 penala.

Zvezda na Marakani u četvrtak mora da stigne tri gola zaostatka ukoliko želi u četvrtfinale (prvi meč završen 3:0 za Rendžers), a iz tabora srpskog šampiona su poručili da će tribine biti krcate.

Video: Stanković zadovoljan nakon pobede u Gornjem Milanovcu: Važna tri boda, dali smo sve od sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VASKE

    15. mart 2022 | 11:30

    BICE MNOGO TESKO ALI ZVEZDA OVO PROLECE IGRA MNOGO BOLJE. NADA POSTOJI, UZ MALO VIŠE SPORTSKE SRECE SVE JE MOGUĆE😘

  • Branislav

    15. mart 2022 | 11:09

    Rendzers ce proci kao Kajzerslautern pre 26 godina...istorija ce se ponoviti...a Dejan Stankovic je bio I onda I bice danas ta spona izmedju te dve utakmice...dace Bog...

  • Zvezda🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽️⚽️

    15. mart 2022 | 11:10

    Taman moze magija da namesti bez problema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA