PSŽ doživeo totalni raspad u Ligi 1: Monako ubedljiv, sve veći problemi za Parižane

Sve je krenulo nizbrdo od utakmice sa Realom u Ligi šampiona...

  • 0
PSŽ, Monako Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri PSŽ-a su pretrpeli novi težak poraz u šampionatu Francuske. Monako ih je ubedljivo savladao 3:0, te su tako pokazali da Parižani i dalje vuku "traume" od bolnog poraza i ispadanja iz Lige šampiona od strane Reala iz Madrida.

Na njihovu sreću, napravili su već solidnu bodovnu razliku, tako da ne moraju da brinu oko šampionske trke, međutim, njihove brige se nastavljaju na drugim mestima, jer preti veliko rasipanje ekipe.

Monako je pošteno preslišao PSŽ na svom terenu, ubedljivih 3:0 i dosta materijala za navijače "Kneževa" da uživaju i budu srećni što su se našli na stadionu.

Visan Ben Jeder je na asistenciju Fofane doveo svoj klub u prednost već u 25. minutu meča i rezultatom od 1:0 se otišlo na pauzu. Nervoza PSŽ-a je bila sve prisutnija, što je Monako rutinski rešio u svoju korist. Kevin Voland je ušao u igru u 64. minutu, minut kasnije je načinio prekršaj koji je sankcionisan žutim kartonom, a tri minuta posle toga je postigao gol za 2:0.

Konačnih 3:0 je postavio Visan Ben Jeder novim pogotkom u 84. minutu iz penala i tako je i doneo svojoj ekipi ubedljivu pobedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Stanojević: Neću ništa da prećutim! Prvenstvo nam je generalno pošteno, ali se dešavaju neke stvari!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA