Trubači vs Grobari: Hit scena u Surdulici, domaćin doveo orkestar da zameni navijače!

Srpski fudbal nas je navikao na svašta tokom godina, ali ipak svaki put uspe da pomeri granicu neverovatnog

  • 2

Fudbaleri Partizana igraju protiv Radnika u Surdulici meč 28. kola Superlige, a crno-bele je pre meča dočekalo i (ne)prijatno iznenađenje, pošto je domaći klub doveo trubače na tribine, koji će pokušati pesmom da daju vetar u leđa Radniku.

Partizan ispred sebe nezgodnog rivala, a dodatni pritisak im je donela i Crvena zvezda koja je dan ranije savladala Kolubaru i tako se osamostalila na prvom mestu sa tri boda više od najvećeg rivala.

Surdulični su već u toku šampionata uspeli da iznenade favorite, pa su tako jednom slavili protiv Zvezde, dok su drugi put remizirali na Marakani i tako ih veoma usporili u trci za titulu, a izgleda da su se namerili i da Partizanu podare istu sudbinu.

Oni su za meč protiv favorizovanih crno-beli doveli trubače na tribine, kako bi odgovorili protivničkim navijačima, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Stanojević: Neću ništa da prećutim! Prvenstvo nam je generalno pošteno, ali se dešavaju neke stvari!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    21. mart 2022 | 17:31

    Sramotna provokacija za navijace Partizana, zna se sa oni mrze sve sto je iz Srbije pa tako i obicaje koji poticu iz nase zemlje!

  • baba smilja iz darosave

    21. mart 2022 | 17:28

    vece su trube njih 50 iz 7 frakcija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA