Ludih 7 minuta u Surdulici: Radnik poveo preko bivšeg Zvezdinog igrača, Partizan ubrzo izjednačio

Sve je bilo mirno do perioda od 27. do 34. minuta igre

  • 0
Uroš Milovanović, FK Radnik Surdulica, FK Partizan Printskrin: Arena sport

Partizan i Radnik igraju meč 28. kola Superlige, a na poluvremenu je 1:1. Zanimljivo je to da su Surduličani poveli preko Uroša Milovanovića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde, da bi ubrzo izjednačio Nikola Terzić na asistenciju Kvinsija Meniga.

Uspostavio je Parrtizan dominaciju tokom većeg dela prvog poluvremena, ali je i dobar deo istog proveo bez konkretnog pokušaja na gol Ranđelovića. Ozbiljnu priliku je imao Vujačić posle kornera, ali je nejgov udarac zaustavljen od strane golmana Surduličana.

Nešto kasnije, Radnik je imao svoju prvu, a i jedinu priliku, iz koje je uspeo da postigne gol. Odličan centaršut je iskoristio Uroš Milovanović i glavom je savladao Nemanju Stevanovića, kako je to izgledalo možete videti u videu na početku teksta.

Nije dugo trajala radost Radnika, pošto je samo sedam minuta kasnije stiglo izjednačenje. Kvinsi Menig je prihvatio loptu na desnom krilu, potom se ustremio i oslobodio se čak dva fudbalera, poslao je upotrebljivu loptu na koju je natrčao Nikola Terzić i poslao ju je ispod golmana Radnika.

Taj gol možete pogledati u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA