Pogledajte kako je Partizan mogao da bude šokiran u nadoknadi, Radnik imao prečku i promašen zicer

Spasić i Lukić u svega nekoliko sekundi razmaka mogli su da donesu bod svom timu

  • 10

Vodio je Partizan od početka drugog poluvremena sa 2:1 protiv Radnika u Surudlici, imao je igru i polako je meč privodio kraju, ali je u nadoknadi vremena mogao da ostane bez dva boda!

Naizgled jedna obična polukontra domaćeg tima izrodila je situaciju za Miloša Spasića koji je ušao u peterac iskosa sa leve strane, te levicom šutirao i pogodio prečku.

Akcija se nastavila, opasnost nije bila otklonjena, da bi rezervista Viktor Lukić poluvolejom hvatao jednu odbijenu loptu i sa nekih pet metara tukao je pored gola.

- Mi smo imali nekoliko šansi, ostaje žal sa ovom na kraju, šta da se radi. Nismo primili gol od početka prvenstva, sada smo imali priliku da izjednačimo protiv Partizana na kraju meča - rekao je trener Radnika Dušan Đorđević.

Da je Radnik postigao gol, Zvezda bi pred reprezentativu pauzu i poslednja dva kola regularnog dela imala dva boda više. Ovako, večiti rivali nastavljaju trku za titulu sa iste pozicije, uz napomenu da će crveno-beli imati prednost domaćeg terena u derbiju plej-ofa ukoliko ne naprave neki kiks na mečevima sa Radničkim iz Niša i Kragujevca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    21. mart 2022 | 20:38

    Hahahaha lik omašio gol sa pola metra 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Ignorisati

    22. mart 2022 | 08:50

    Ignorisati crno bele komentare i ne upuštati se u rasprave. To je recept. Zvezdaaa❤❤❤

  • Lapovo

    21. mart 2022 | 23:49

    Oni samo protiv Zvezde igraju kao napaljeni .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA