≫ 

Piksi zadovoljan posle pobede nad Mađarima: "Rezultat nije bitan, već igra koju želimo"

Selektor je otkrio i da je morao da izvrši nekoliko prinudnih izmena na Puškaš areni

  • 2
Fudbalska reprezentacija Srbije, Fudbalska reprezentacija Mađarske Foto: MN Press

Selektor srpske reprezentacije Dragan Stojković Piksi bio je zadovoljan posle pobede Orlova na Puškaš areni protiv Mađarske od 1:0. Piksi ističe da rezultat nije toliko bitan, iako je mogao da bude ubedljiviji, već da je najbitnija igra koju želi da razvija sa reprezentacijom u narednom periodu.

- Odigrali smo dobro i veoma ozbiljno. Nismo nijednog momenta pomislili da potcenimo Mađarsku, niti smo došli u neku šetnju. Igrači možda nisu dali maksimuim, ali su dali ono što se tražilo od njih, jedna rutinska pobeda, bilo je prelepih akcija, imali smo maksimalan broj izmena, svi su osetili travu ovog predivnog stadiona večeras - rekao je Piksi, koji ističe da je najbitniji utisak koji je ostavljen.

- Ja iz mog ugla mislim da je bila rutinska pobeda, mogla je da bude izražena sa većim brojem golova, ali rezultat nije toliko bitan, koliko je bitan taj utisak i neko shvatanje igre koje želimo da razvijamo u narednom periodu - poručio je Piksi, koji je preventivno izvršio nekoliko izmena iz predostrožnosti.

- Bilo je tu i prinutnih izmena, bilo je igrača, koji su zbog neigranja tražili prinudne izmene, nismo hteli da rizikujemo, imamo za pet dana još jednu utakmicu, ali mislim da su i ovi igrači koji su ušli kao zamene ostavili dobar utisak - zaključio je selektor Srbije.

Podsetimo, Orlovi će narednu prijateljsku utakmicu igrati protiv Danske u Kopenhagenu, u utorak od 18.00.

Video: Tadić: Ključ je u zajedništvu, nastavljamo gde smo stali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA