Prve fotografije Rajkovićeve obijene kuće: Razvaljena vrata, srča svuda po podu, sve odnešeno

Srpski golman i njegova supruga i dalje ne znaju šta ih je snašlo...

  • 23
pljačka Predraga Rajkovića Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva/Telegraf

Jako loše vesti su zatekle srpskog reprezentativnog golmana, Predraga Rajkovića, kome su lopovi provalili u kuću u Francuskoj, prilikom koje su ga opljačkali i odneli doslovno sve što im se našlo na putu, tako da je golman mogao zateći samo gole zidove u svom domu. Telegraf je došao i do fotografije, na kojoj se vidi kako su lopovi upali u kuću.

Profesionalni lopovi su ovu pljačku planirali već nekoliko meseci, a odabrali su i pravi trenutak za nju, jer je Predrag Rajković prilikom nje bio sa reprezentacijom Srbije, dok je njegova supruga bila u Beogradu s decom. Ovo nije prvi put da se ovo dešava srpskom reprezentativcu, pošto su mu takođe lopovi poharali stan i u februaru 2020. godine.

Rajković je od tog februara pre dve godine opremio kuću sa svim sigurnosnim merama, ali očigledno ni to nije bilo dovoljno. Lopovi su provalili u kuću kroz vrata, ispred kojih su se mogli videti izlomljeni delovi stakla, dok komšije za to vreme ništa nisu čule.

Predrag Rajković pljačka watermark Foto: Telegraf.rs

Policije je zbog toga dugo vremena držala ulicu zatvorenom, ali počinioce nije uspela da uhvati. Supruga je i zatekla haos u stanu, a vidno je bila potresena i u svojoj izjavi za Telegraf.

- Pod velikim smo stresom i šokirani smo. Molimo vas za razumevanje, ne želimo za sada da se oglašavamo ovim povodom dok policija ne obavi svoj deo posla - rekla je kratko za Telegraf Ana Rajković, supruga golmana.

Takođe, kako saznaje Telegraf, procenjena vrednost stvari koje su odnete iz stana je oko 300.000 evra.

Video: Rajković o Kostićevom penalu: Sledeći put neka gleda malo iza sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acko

    31. mart 2022 | 14:25

    Pa morao je kamion da dodje po namestaj. Jer ima kamere u ulici ili susedne ulice? To je moralo dobro da se natovari tako pustite te price ne zna se ko je..

  • 😀

    31. mart 2022 | 12:58

    Dajte broj da skupimo ko sta moze.

  • Bojan

    31. mart 2022 | 13:16

    Ima osiguranje boli ga uvo.Mad već drugi put ja bi ga malo pritegao😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA