Komedija u Prvoj ligi Srbije: Fudbaleri u Zaječaru pobegli s terena zbog kiše

Scene koje se uglavnom viđaju na teniskim mečevima

  • 13

Na utakmici Prve lige Srbije između Timoka i Grafičara viđena je neverovatna situacija, pošto su svi igrači, zajedno sa sudijama i stručnim štabovima, napustili teren već u 18. minutu utakmice.

Razlog odlaska u svlačionicu svih aktera meča bilo je snažno nevreme koje je pogodilo Zaječar. Usled jakih padavina i vetra, svi su odlučili da je najpametnije da se na kratko presele u svlačionicu, a prekid je trajao osam minuta.

Nakon toga je meč normalno nastavljen, a završen je pobedom domaćeg tima minimalnim rezultatom. Jedini strelac gola bio je Ivan Božović u samom finišu prvog poluvremena.

Bila su ovo izuzetno važna tri boda za zaječarsku ekipu, s obzirom da se grčevito bori za opstanak.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    3. april 2022 | 10:32

    Nisu pobegli od kise nego od grmaljavine.

  • SAŠA FRANKFURT

    3. april 2022 | 13:33

    Ne vidim samo u čemu je komedija!? Bio sam na utakmici, i bio je neverovatan pljusak, provala oblaka! Sudija prekinuo utakmicu nakratko, i sad bi to trebalo da bude smešno!?

  • Zoran

    3. april 2022 | 14:41

    Uopšte mi nije jasno šta je tu bilo smešno ako je bilo jako nevreme kao što piše u tekstu. Zbog nevremena su mnogo puta prekidane utakmice na svim nivoima takmičenja, pa posle nastavljanje ili ako za to nije bilo uslova odlagane za neki drugi dan. Zar je trebalo ostaviti igrače na terenu ponoluji i izložiti opasnosti njihove živote i zdravlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA