Foto-ubod: Prepoznajete li ovog fudbalera koji je nepravedno ostao bez "Zlatne lopte" 2010. godine?

Otkako je u penziji, Vesli Snajder više ne pazi šta jede, niti trenira

  • 0

Fudbaleri po odlasku u penziju često odluče da se bave trenerskim poslom, a naravno, ima i onih koji jednostavno uživaju u penziju. Vesli Snajder bi mogao da se svrsta u tu drugu kategoriju, jer mu je očigledno penzija dobro došla.

Snajder je tokom karijere važio za izvrsnog veznog fudbalera, a svoj igrački zenit je dosegao 2010. godine, kada je sa Interom uspeo da osvoji "tripletu", a potom je i sa reprezentacijom Holandije stigao do finala Svetskog prvenstva u kom je poražen od Španije.

Ipak, iako je kao igrač bio "fit", to se znatno promenilo u penziji, o čemu govore i slike u galeriji na početku teksta. Dok ukoliko želite da se uverite u kvalitete ovog, sada, 37-godišnjaka, dovoljno je pogledati video sa utakmice gde je i uslikan.

Inače, za Snajdera se veže i velika "krađa" za Zlatnu loptu 2010. godine, kada i pored sjajnih rezultata sa klubom i repreznetacijom (gorenavedenih), gde je on bio jedan od glavnih igrača, nije poneo ovu laskavu titulu koja je kasnije pripala Leu Mesiju.

Video: Maler na startu meča u Beleku: Vetar oduvao korner zastavicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA