Iz "dvojke u keca" i "7+" u Subotici: Spartak posle spektakularnog meča u 92. minutu srušio Kolubaru!

Ko se odlučio da pogleda meč sa severa Bačke, nije se pokajao

  • 0
FK Spartak Subotica Foto: MN Press

Ledeno vreme i kiša nisu sprečili fudbalere Spartaka iz Subotice i Kolubare da nam ove večeri prirede veliki spektakl u poslednjem kolu ligaškog dela Superlige Srbije. Posle niza preokreta i čak sedam golova, pobedu je odneo domaći tim i to golom iz 92. minutu - 4:3 (0:1).

Subotičani ni na koji način nisu mogli da se domognu mesta u plej-ofu, dok se Kolubara borila da pobedom dođe do nade za plasman među najboljih osam. Trijumf je Lazarevčanima gotovo, pa garantovao mesto u gornjem delu tabele, pošto bi bilo potrebno da u svojim mečevima "kiksnu" ili Vojvodina ili Napredak do kraja ovog kola.

I dobro je počelo po Kolubaru, koja je posle prvog poluvremena vodila golom Marjanovića iz 36. minuta. Međutim, u nastavku je došlo do velikog preokreta, kladioničarskim rečnikom gledano "iz dvojke u keca", a na sve se nakalemilo i čuvenih "7+" golova.

Prvo je Srećković anulirao prednost Kolubare u 52. minutu, da bi Nikolić sa penala u 66. minutu, a potom i 73. minutu doneo Subotičanima ogromnih 3:1. Niko se potom nije nadao tako snažnom odgovoru Kolubare, koja je preko Đuranovića već dva minuta kasnije smanjila na 3:2, da bi Andrić na četiri minuta pred nadoknadu doneo novo izjednačenje.

Kada su svi pomislili da ćemo videti nerešen rezultat, Tošeski je u drugom minutu nadoknade posle jednog centaršuta dobro reagovao ispred odbrane domaćeg tima, skrenuo je loptu u prazan deo mreže i ludilo je moglo da počne.

Ovaj rezultat svakako znači da ćemo oba tima gledati u plej-autu u nastavku sezone, ali sa velikom verovatnoćom opstanka, pošto imaju po 9 poena više od poslednjeplasiranog Novog Pazara.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Pogledajte penal za Zvezdu i gol Kataija sa bele tačke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA