Iz Partizana grme: "Nastavljena krađa, Simović nek' sudi derbi, dokazao se zemljaku iz Lovćenca"

Crno-beli ironično poručili šta misle o dešavanjima u Superligi i arbitru meča sa Čukaričkim

  • 36
FK Partizan, FK Čukarički Foto: FK Partizan/Sandić foto

Dan posle remija na Banovom brdu, kome je u dobroj meri kumovala pogrešna odluka glavnog sudije Novaka Simovića, koji je u prvom delu utakmice prevideo crveni karton za igrača domaćina Bojana Kovačevića, oglasio se i klub iz Humske upirući prstom upravo u glavnog arbitra, kao krivca za konačan ishod, koji je crno-bele udaljio dva boda od večitog rivala pred derbi.

U saopštenju se ironično navodi i insinuira da Sudijska komisija konačno ima laku odluku u vezi sa izborom sudije sa predstojeći derbi, pošto se Simović lošim odlukama, kako kažu, dokazao i pokazao prijatelju, komšiji i zemljaku iz Lovćenca, “zaposlenom” u Crvenoj zvezdi.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

- Nekoliko puta smo napominjali da ne želimo da komentarišemo suđenje, ali ovoga puta smo odlukama na štetu kluba jednostavno pribijeni uza zid, smatramo da je previše i moramo da reagujemo. Posle nedosuđenog, očiglednog jedanaesterca na meču sa Napretkom iz Kruševca u 60. minutu, što je kasnije potvrđeno i analizama, juče je na Banovom brdu nastavljena krađa bodova Partizanu u režiji “ljudi u crnom”.

- Smatramo da Sudijska komisija na čelu sa gospodinom Dejanom Filipovićem napokon ima laku odluku pred sobom, a to je da delegira Novaka Simovića kao glavnog arbitra na predstojećem večitom derbiju, jer se posle utakmice Čukaričkog i Partizana je pokazao i dokazao svom prijatelju, komšiji i zemljaku iz Crvene zvezde da to zna i može da odradi na “pošten način”. Posle jučerašnje utakmice nam je apsolutno jasno da se ne radi o sudijskim greškama na štetu našeg kluba, već o zloj nemeri koja direktno kroji poredak i stanje na tabeli Superlige Srbije.

- Bez obzira na svu štetu i nepravdu koja nam je naneta sa predumišljajem, Partizan će se do kraja prvenstva boriti samo na terenu – pošteno. Daćemo 101 posto svojih mogućnosti da osvojimo šampionsku titulu tamo gde se poštena borba i odvija – na zelenom pravougaoniku, pošto samo tako i znamo – kaže se u saopštenju kluba iz Humske.

Video: Pogledajte odluku Novaka Simovića koja je izazvala veliku buru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    11. april 2022 | 12:40

    Znaci moraju imati par igraca vise da bi dobili utakmicu😂

  • duci

    11. april 2022 | 12:30

    Ajde da je i bio crveni a ko kaze da bi Partizan dao gol

  • Ok

    11. april 2022 | 12:48

    Taj vaš Simović nije isključio Stojkovića u kupu pre dve godine i tad vam bio dobar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA