≫ 

"Ne želim mama nikad više da ga vidim": Potresne reči autističnog dečaka kom je Ronaldo razbio telefon

Majke je sa zaprepašćenjem otkrila reči njenog sina na pomen portugalskog fudbalera

  • 10
kristijano ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Ne cvetaju ruže Mančester junajtedu, "Crveni đavoli" su ušli u jako lošu seriju, a i njihov najbolji igrač Kristijano Ronaldo više šteti, nego što doprinosi ekipi. Sumrak tima, ali i čin Portugalca posle utakmice s Evertonom je odjeknuo naširoko. Naime, Ronaldo je tada autističnom detetu izbio telefon iz ruke, koji je i slupao, dok je dečak završio u modricama.

Mančester je pretrpeo veoma bolan poraz od "Karamela", ali rezultat posle meča nije ni bio u prvom planu, koliko i nefer gest koji je načinio Portugalac.

Kristijano se odmah posle meča izvinio i pozvao je dečaka da bude gost na narednom meču Mančestera na "Old Trafordu", ali je dečakova majka, Sara Keli, otrkila za britanski Telegraf da njen sin i ne pomišlja na to.

- Pitala sam ga da li želi da ide, Ronaldo ga je pozvao. On mi je odgovorio 'Ne mama, ne želim nikad više da ga vidim'. To je uznemirijuće, Ronaldo je bio jedan od razloga zašto je hteo uopšte da ide na utakmice Junajteda - zaprepašćeno je ispričala majka.

Majka je takođe otkrila i da je telefon pokvaren, te da oseća bol u ruci. Klub neće kazniti igrača, dok je policija u Engleskoj počela da ispituje čitav slučaj.

Video: Fudbaler Metalca u džudo stilu počistio igrača Napretka, a onda je nastala tuča na terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nobody

    11. april 2022 | 23:55

    Svi pljujete sad Ronalda, a kad je donirao novac za poplave i za raznu bolesnu decu bio je dobar.. Desi se svakom da pogresno odreaguje, i on je samo covek...

  • Cr

    11. april 2022 | 23:55

    Cista navlakusa da mu izvuku sto vise para, gade mi se ovi britanci

  • ich

    11. april 2022 | 23:54

    Ako pogledate video iz drugog ugla, vidi se da je to isto "autisticno" dijete bilo u najvecoj guzvi.. i da se spustilo skroz sa tribine da bi snimilo krvavu nogu Ronaldu.. on je reagovao refleksno kako je reagovao, odgovaraće za to i to je to... a sva ova šarada mi se gadi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA