Igrači Partizana direktno iz tunela otrčali na "Jug" po adrenalinsku injekciju!

Velika su očekivanja navijača gostiju od ove utakmice

  • 1

Grobari su stigli na Marakanu sa parolom "ofanziva Partizana brani crno-beli tron", i u tom duhu pulsira crno-bela energija pred start 167. večitog derbija, moguće i ključnog za ishod šampionske trke.

Navijači kluba iz Humske su ispunili "kavez" na južnoj tribini, a brzo su im se tamo pridružili i igrači Aleksandra Stanojevića, baš tamo ispod južnog sektora, kako bi dobili adrenalinsku injekciju pred okršaj sa Zvezdom.

Za razliku od nekih ranijih derbija, fudbaleri Partizana su direktno iz tunela pojurili da pozdrave svoje navijače praktično do same ograde, tamo su se i zadržali, okupljeni, svi kao jedan, dok je išla navijačka komanda od vođe.

Partizanovim igračima trebaće baš ovako nešto na terenu, da grizu, da budu hrabri, da se bore kao lavovi, ako misle da pobede Zvezdu i da preokrenu prvenstvo u svoju korist. Baš taj impuls dobili su od vernih navijača koji će im, u to nema sumnje, biti vetar u leđa u meču sezone.

Video: Grobari mašu trobojkom sa simbolom Rusije na njoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA